2777
2789

بچه ها من حدود پنج سال پیش با یه پسری بودم بعد پنج سال پیام داد به من و منم بهش گفتم مزاحم نشو گف عکساتو پخش میکنم منم از حرفاش شات گرفتم ولی پاک شدن الان

خلاصه ب دوست پسر فعلیم گفتم بره بزنگه بهش و بگه داداشمه و تهدیدش کنه که عکسامو پخش نکنه دوس پسرمم زنگ زده بش و گفنه مزاحم ناموس من میشی سرتو میبرم اونم گفته فحش بده صداتو ضبط کنم و فلان دوس پسرمم گفته بیناموسی اونم گفته من کلانتریم شمارتم دادم پلیس و دو هفته از این جریان میگذره منم از ترس پام گیر نباشه دوس پسرمو بلاک کردم ب نظرتون پایه منم گیره بترسم یا نترسم؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بدبختی ! دوست پسرتو‌فرستادی جلو‌بعد برا اینکه پات گیر‌نباشه بلاکش کردی ؟ امیدوارم‌پسره مشکلی براش پیش نیاد و فقط شناخته بادت

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

شیر پدر نان مادر حلالت  

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

جای اینکه آقایی که تهدید به پخش کردن عکس‌هاتون کرده بترسه، شما می‌ترسید؟

بعد ازون، چقدر بی‌معرفت !! پسر بخاطر شما زنگ زده برای طرف خط و نشون کشیده، شما برای اینکه طوریت نشه بیچاره رو بلاک کردی 😂

سنتون چقدره؟ ۱۴؟

.

چراپای اون پسربیچاره رو وسط کشیدی بعد بلاکش کردی 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

خیلی مزخرفی طرفو فرستادی نمیگی پایه اون گیر باشه بچه مردم خودتم فرار کردی از درگیری 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ