2777
2789
عنوان

میخوام مرغ درست کنم برای اینکه طمع بی نظیری داشته باشه چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست

مرغ هارو از الان با زعفران آب لیمو ترش تازه پیاز فلفل دلمه ای بزار تو یخچال بزار تا غروب بمونه 

بعد یدونه پیاز سرخ کن رب بزن زردچوبه فلفل دلمه ای هویج داخلش بریز ‌مرغ سرخ کن بدون پیاز بزار داخل سسی که درست کردی بجوشه 

همیشه واسه مرغ آب کم بریز 

خیلی خوشمزه میشه خیلییی

📚🌱

هرکار کردی فقط بیست دیقه اخر زعفرون دم کرده فراون بریز رو مرغات

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ مزه ش فقط ب زعفران...  ادویه کاری نریز. فقط اینایی ک میگم استفاده کن. پودر سیر و پودر دارچین زردچوبه زعفران اینا ادویه مرغ  ک مزه میده بهش 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2805

مرغ رو تو آب نمک و پیاز خلالی بگذار چندساعت بمونه، بعد ادویه بزن و سرخش کن،داخل ماهی تابه پیاز خلالی،فلفل دلمه ای هویج با روغن تف بدهمرغها رو بچین روش،رب گوجه، زعفرون دم کرده،پودرپیاز،کمی دارچین،کمی ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه واگه داری کمی ادویه عثمانی بریز سسش رو درست کن بریز رو مرغها

با چندتا دونه آلو،یه ربع مونده مرغ رو برداری یکی دو قاشق زرشک شسته شده بریز داخلش،درست کن ببین مهمونهات چیییییی میگن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

ببین عزیزم اگه میخوای زرشک پلو با مرغ درست کنی 

مرغت رو همینجور یکم توی روغن سرخ کن نه خیلی در حدی که ی خورده طلایی شه بعد پیاز و هویج و فلفل دلمه ای رو تفت بده باهم نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و ی کم پودر آویشن بزن چند دقیقه سرخ شن با هم در آخر رب گوجه بریز نسبتا زیاد باشه که هم آب مرغ غلیظ بشه هم خوشرنگ بعد که یکم رب رنگ باز کرد در حد یک دقیقه سرخ شد مرغت رو اضافه کن با هم چند دقیقه تفت بده بعد آب بریز  در حدی که روی مرغا رو بگیره درشو بزار پاشو کم کن بزار خوب جا بیوفته بعد آخر سر وقتی یه ربع مونده که زیرشو خاموش کنی زعفرون دم کرده بریز رو مرغا اگه میخوای خیلییی خوش طعم بشه هم یک قاشق دو قاشق آبغوره اضافه کن عالی میشه .... 

برای برنج هم به اعضای هر پیمانه برنج یک و نیم قاشق چای خوری نمک بریز توی آب برنج بزار آب جوش بیاد برنج رو بهش اضافه کن 

بعد که خواستی برنج رو بیاری پایین آبکش کنی چند دقیقه قبل اینکه بیاریش پایین یه لیوان آب سرد بریز توی قابلمه برنجت باعث میشه برنج خیلی کشیده و مجلسی بشه 

بعد برای تزیین برنج هویج رو رنده کن با رنده درشت رنده بزن گردو بشکون ریز ریز کن با زرشک 

اول از همه هویج رو سرخ کن بعد گردو بعد زرشک رو بریز باهم سرخشون کن عالی میشه عالی ....

مرغ رو تو آب نمک و پیاز خلالی بگذار چندساعت بمونه، بعد ادویه بزن و سرخش کن،داخل ماهی تابه پیاز خلالی ...

فلفل دلمه قرمز بریز

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دیگه گذذذذشت اون زمان دخترا هیچی بلد نبودن الان دیکه ماشالله اینستا و گوگل و همه چی هست

ببین نمیدونم چجوری بگم ولی به دست ادما هم بستگی داره😂مثلا اگه مواد غذایی یکسانی به منو شما بدن و بگن یه غذا درست کنین.قطعا مزه متفاوتی داره

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
مرغ رو تو آب نمک و پیاز خلالی بگذار چندساعت بمونه، بعد ادویه بزن و سرخش کن،داخل ماهی تابه پیاز خلالی ...

پخت مرغ با ابن روش چقدر طول میکشه ؟؟ 

مرغ با پوست بزاریم یا بدون پوست ؟ 

من تا بحال ابن جوری درست نکردم .

ابن جوری دبگه موقع پخت نمک نزنیم ؟؟ سرخ شده یا با کمی اب بهتر میشه؟

سس رو بریزید داخلش جا بیوفته 

نمک اگر نیاز داشت بزنید

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مرغ دستپخت منو هر کی خورده دستورشو گرفته خونه خواهر برادران یا مامانم که مهمونی باشه میگن تو درست ک ...

خب بگو ببینم چجوری درست میکنی😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

مرغ درسته زود میپزهولی سعی کن یکم زودتر وباشعله کم بزاری بپزه درقابلمه روهم بزار زعفرون هم بزن که خیلی تاثیر داره 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
2810