2777
2789
عنوان

میخوام مرغ درست کنم برای اینکه طمع بی نظیری داشته باشه چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست
پخت مرغ با ابن روش چقدر طول میکشه ؟؟ مرغ با پوست بزاریم یا بدون پوست ؟ من تا بحال ابن جوری درست نکرد ...

مرغ بدون پوست باشه،چون نمک قبلا داخل آبش بوده تو ریختن نمک دقت کنید،بعد از سرخ کردن حدود یک ساعت و نیم با حرارت متوسط وقت میخواد،البته نمیخواد خیلی زیاد سرخ بشه

اگه بتونید نیم ساعتی هم تو ادویه مزه دارش کنید بعد سرخ کنید عالیه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوصله تایپ ندارم 

فقط 

از برنج دودی غافل مشو (نسبتش یک به 5 هست ) 

از شب قبل هم مرغ و هم برنجت رو تو آب نمک بخوابون 

از زعفرون غافل مشو 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
مرغ بدون پوست باشه،چون نمک قبلا داخل آبش بوده تو ریختن نمک دقت کنید،بعد از سرخ کردن حدود یک ساعت و ن ...

من این مرغ رو برا هرکی درست کردم محاله سر سفره نپرسند این مرغ چه جوری درست شده، البته ادویه عثمانی یا همون ادویه ترکی تو طعمش خیلی تاثیر داره 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
2805

من اول در حدی که فقط آب جوش بیاد مرغ و پیاز و یکم نمک و زردچوبه آبپز میکنم

بعد مرغارو سرخ میکنم

تو یه ظرف دیگه پیاز به مقدار زیاد رنده میکنم فلفل دلمه و هویجم اضافه میکنم تا یکم تفت بخورن

بعد سسشو آماده میکنم که شامل رب گوجه رب انار آبغوره نمک فلفل زردچوبه و زعفران به مقدار زیاد و آبجوش میزارم یکم قل بخوره

مرغارو میریزم رو مخلوط پیازی که سبک شده یکم تفت بخورن با هم بعدم سس و یه مقدار کم کره رو اضافه میکنم

واقعا خوش عطر و طعم میشه

دیگه گذذذذشت اون زمان دخترا هیچی بلد نبودن الان دیکه ماشالله اینستا و گوگل و همه چی هست

از رو گوگلم درست کنی دفعه اول نمیشه ریسک کرد برا مهمون. والا قبلا دخترا آشپزی میکردن از سن کم الانه که نمیکنن من خواهرم ۲۳ سالشه اصلا دست نمیزنه به هیچی

از رو گوگلم درست کنی دفعه اول نمیشه ریسک کرد برا مهمون. والا قبلا دخترا آشپزی میکردن از سن کم الانه ...

منم دیت به هیچی نمیزدم زمان مجردی بیست سالگی که ازدواج کردم واسه اولین بار خونه خودم غذا میپختم از رو گوگل عالی میشد مامانم ازم میپرسید چجور درست کردی خوب شده

اول پیاز رنده شده رو بریز  تو روغن بعد بهش مرغ هارو اضافه کن یکم کره اضافه کن تا مرغ و پیازا سرخ بشن .. 

بعد بهش زردچوبه و رب گوجه اضافه کن یکم رب و زردچوبه ام که سرخ شدن فلفل سیاه و‌فلفل قرمز و فلفل دلمه ای و هویج اضافه کن و آب بگیر و درش رو بزار ... نیم ساعت بعد زعفرون فراوون اصافه کن