2777
2789
عنوان

توف به بی پولی

168 بازدید | 14 پست

مثل خر یازده سال بدون کلاس و آزمون درس بخون بعد یهو یه اتفاقی بیوفته که مجبور بشی از یه شهر بزرگ بیای شهرستان زندگی کنی 

بعدش امکاناتش صفر باشه معلم هوایی داشته باشه که خودشون هم نمیتونن درست و حسابی درس بدن از این ور هم نهایی بشه 

منم گفتم بزار یه کلاس ثبت نام کنم که قسطی بدم حداقل بتونم با یه رشته خوب در بیام کلاس گشتم گشتم آخر سر یه کلاسی پیدا کردم که خوبه و اینا 

دوماه ثبت نام کردم که فقط بهم برنامه بدن اما کلاس شون نرم بعد دیدم نمیشه من واقعا بیشتر جاها اشکال دارم 

گفتم می‌خوام کلاس هاتون ثبت نام کنم و دستمون تنگه 

من فکر نمی‌کردم اینقدر گرون باشه چون پول مشاوره شون نسبت به مشاوره های دیگه خوب بود و ازشون راضی بودم 

به بابام گفتم که تو باهاشون صحبت کن 

به نظرتون چند 

گفت دو نوع کلاس داریم یکی 150میلیون اون یکی 350دهنم کف کرد بابام بنده خدا اونقدر ناراحت شد خودم هم شام هم نرفتم به بهونه درس فقط تا صبح گریه کردم الآنم پاشدم نمک و چای اینا گذاشتم رو چشم هام که کسی نفهمه گریه کردم پوف های چشم هام کم بشه 

بابام میگه تو ماریا نباشه من چجوری پیدا میکنم 

اما منم نمی‌خوام چون پیدا هم کنه باید اون پول رو برگردونیم که باز نمیشه 

یه بهونه جور کردم الکی گفتم استادشون خوب نیست و اینا ولش کن 

اوف تنها راهی بود که می‌توانستم از این جهنم دره نجات پیدا کنم 

توی دو سال قشنگ زندگیمون از این رو به اون رو شده 

دیگه کم میارم 

نمی‌دونم استرس اینو بکشم یا استرس درس و کنکور رو 

واقعا لعنت به پولی 

اونایی که پول دارن به همه چی میریم اونایی هم که ندارن همین جوری بدبخت میمونن 

الان نیایید بگید که با تلاش میشه و اینا 

من خودم یازده ساله تلاش میکردم و اینا 

بعدش متوجه شدم تنها تلاش آدم رو به جایی نمی رسونه چون اگه می رسوند نهایی ها رو میترکوندم و اونقدر بی خوابی نمیکشیدم 

بعضی ها که رفتن کلاس میدونستن کدوم سوال ها بیشتر میاد و تلاش کم هم کردن نتیجشون از من بهتر شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صد میلیون خیلیه 

از این کانالای تلگرامی ک دوره ها رو رایگان میذارن نداری؟

حس میکنم افسرده ای تا بی پول!

برو ورزش باشگاه عرق بریز انرژی منفیت تخلیه بشه

بخدا سخت میگیری صد تومن رو خیلیا نمیتونن بدن فقط تو نیسی

و اینک بعد این کنکور و دانشگاه کلی چالش هس همین اول جا زدی؟

چقدگرون.بعدشم واقعابرای یه خانواده فقیراین پول زیاده وفشارزیادی ب مردمیاره رشتت چیه؟

بله خیلی گرونه خواستم ماز و اینایی که تو بازار خیلی میشنویم ثبت نام کنم که گفتن مطالب فقط یه بار گفته میشه و دانش آموز تو کلاس خیلی زیاده 

اینا تو هر کلاس بیست و پنج نفر اینا می‌نویسن و هر جا رو متوجه نشدی دوباره میگن 

رستم خیر سرم تجربیه

چقدگرون.بعدشم واقعابرای یه خانواده فقیراین پول زیاده وفشارزیادی ب مردمیاره رشتت چیه؟

عزیزم این مبلغ برای خانواده ی متوسط روب بالا هم سنگینه. اینقدر هزینه های مختلف یه خانواده داره. جمع میشه واقعا این قزمت فقط برا یه نفر در خانواده زیاده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم صد میلیون خیلیه از این کانالای تلگرامی ک دوره ها رو رایگان میذارن نداری؟حس میکنم افسرده ای تا ...

خواهر من چه باشگاهی 

خودم هم می‌دونم افسردگی دارم میگیرم 

تو شهر بزرگ بودیم کسی باهام کار نداشت کجا میری چجوری لباس می‌پوشم و از این حرفا 

اما اینجا یعنی اگه دو باره در بیام از خونه همه جا پر میشه دختر فلان کس اینجوری رفت حالا اگه تنها باشم هم که هیچ 

متاسفانه بابام هم حساسه میگه نمی‌خوام پشتمون حرف در بیارن 

الان یه تیپی میزنم که خودم هم گریه ام میگیره مانتو تا زیر زانو 

یه بار اولا که اومده بودیم خودم تنها رفتم بیرون بعد عموم رو دیدم برگشته میگه تنهایی میگم اره نه تنها نرو و فلان منم گفتم تو نگران نباش 

نزاشته بود یه دقیقه بگذره زود زنگ زده بود بابام که دخترت تو فلان خیابون تنها می‌رفت و پیازش هم زیاد کرده بود 

بخاطر همین با درس خودم رو سرگرم میکنم فقط همین 

حالا تنها اینها هم نیستن اینا دختر و پسر رو تو سن کم شوهر میدن بعد ما هم اصلا مامانم اینا نمی‌زارن کسی بیاد خونه خواستگاری عمه ام رفته بود پسر پیدا کرده بود 

میگم آخه بیشور تو چیکار داری 

البته به کارش هم ادامه میده نه تنها عمه ام از خاله تا مامان بزرگ و ....

منم گفتم از لج شما هم باشه بمیرم هم شوهر نمیکنم 

چون دارم میبینم رسم اینا رو بخاطر همین نمیتونم خودم رو بدبخت کنم و حالا خداروشکر بابام و مامانم با من موافقن در این مورد 

هییی

خواهر من چه باشگاهی خودم هم می‌دونم افسردگی دارم میگیرم تو شهر بزرگ بودیم کسی باهام کار نداشت کجا می ...

توقعت رو از زندگی متعادل کن گلم 

در هفته دو سه بار با مامانت برید غروب رو تماشا کنید کیک و دسر درس کن یادت باشه شاد بودن ی انتخابه 

صد تومن برا کلاسای تقویتی خیلیه 

صد تومن الان پول رهن خونه اس 

ب خودت حق بده و خودتو بپذیر 

مطمئنم عمه و خاله و فامیل یا چشمت کردن 

یا جادو جنبلی کردن ک افسرده بشی بگین درس ک نمیخونه تنها هم نباید باشه شوهرش بدین فلان جا

اینو مطمئن باش چون ظاهرن بابات ب حرفشونه 

منم پر از درد و بدبختیم 

اما نباید باخت !

توقعت رو از زندگی متعادل کن گلم در هفته دو سه بار با مامانت برید غروب رو تماشا کنید کیک و دسر درس کن ...

بله درست میگید نه نمی‌رم خودم میخونم به خدا توکل 

درباره جادو و اینا هم که اصلا شک ندارم چون فقط کارشون اینه طوری که به بار طوری مامانم رو از چشم بابام انداختن که اصلا هیچ آخر سر یه روز من نصف شب بود میرفتم دستشویی و دستشویی مون پشت در تو حیاط هست دیدم صدا میاد و دارن آب میپاشن به درمون یه سوراخی داره در دیدم ای وای پسرش هست یعنی یخ زدم و مامان بابام رو صدا کردم 

خدا ایشالله گره همه رو تو زندگی باز کنه و همه را به راهی که درسته سمتش ببره 

ایشالله گره شماهم تو زندگی باز بشه 

من داشتم میمردم حرفم هم نمیتونستم به کسی بگم با هاتون صحبت کردم دلم باز شد دوباره ادامه میدم به درس خودم میخونم به خدا توکل 

موفق باشی در همه امور زندگیت عزیزم 

بله درست میگید نه نمی‌رم خودم میخونم به خدا توکل درباره جادو و اینا هم که اصلا شک ندارم چون فقط کارش ...

الهی من دورت بگردم 

اسفند و کندر موقع غروب دود کن پنجره و در هم باز بذار البته شنیدم و امتحان هم کردم موقع طلوع هم ادم خیلی سبک میشه 

در اولین فرصت ک رفتی حمام

ی مقدار نمک بردار با اب خمیر کن بزن ب بدنت 

انرژی های منفی رو میگیره 

بقول ی اخوندی میگف قضیه  اجنه و ماورا الکی الکی و شوخی شوخی جدی شده جوری جدی شده ک میتونم ب قطع یقین بعضی از مشکلات رو ب اونا ربط بدم 

نماز باطل السحر حضرت زهرا ب روش دایی ابراهیم معجزس حتمن بخونش

هر وقت هم دلت از همه جا برید و ته خط بودی هزار بار بگو یا صاحب الزمان ادرکنی و اَغیثَنی مشکلت حل میشه مطمئن باش

ویس  زیارت ال یاسین هم توی خونه هر وقت دلت گرفته بود بذار پخش بشه معجزس

امیدوارم بهترین نتیجه رو از کنکور بگیری 

راسی هر وقت دلت گرفت 

روضه امام حسین یا حضرت رقیه گوش کن 

در واقع گریه ات رو ب کربلا ربط بده 

ببین چقد دلت خنک میشه و حالت خوب میشه

البته الهی هیچ وق ناراحت نشی اما ی ادم بزرگی بود میگف هیچ چیزی ب اندازه گریه و روضه برا امام حسین باطل السحر نیس

گفتی چیز پاشیدن ب دیوار 

بنظرم سرچ کن دستور باطل السحر با قلیاب انجام بده ببین چقد خونه سبک میشه 

البته مث من زیادروی نکنی تو قلیاب من مث اسفند دود کردن شده  بود برام ک فهمیدم اشتباهه