2777
2789

یبار برام پیش اومد 

گفتم بیااین گوشی من دست تو بگرد پرینت بگیر هرغلطی خواستی بکن چیزی پیداکردی هرکاری دلت خواس بکن امااگه پیدانکردی ولت من ولت میکنم میرم 

مث سگ ترسید ومعذرت خواهی کرد

عزیزم ادم شکاک که دست خودش نیست بیماره باید درمان بشه فکر ولش نمیکنه مثه خوره ذهنش رو میخوره انگار کسی وسواس تمیزی داشته باشه باید دارو مصرف کنه اگه شمارو اذیت میکنه باید بدونین خودش هزار بار بیشتر اذیت میشه میخاد شما ثابت کنید تا ذهنش ثابت بشه بیشتر از اینکه برنجید باید بپذیرید بیماره و نیاز به درمان داره و زندگی باهاش خیلی خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش تازه عروس بودم بهم خیلی تهمت ها زد خییییلی زشت هر روز گریه میکردم. یه روز به مامانش گفتم که به ...

برای منم خیلی وقت بود مهم نبود ولی امروز همه کاراشو اورد جلو چشمم

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
عزیزم ادم شکاک که دست خودش نیست بیماره باید درمان بشه فکر ولش نمیکنه مثه خوره ذهنش رو میخوره انگار ک ...

ده بار بردمش دکتر دارو یه روز میخوره ده روز نمیخوره 

همه چی دست خود ادمه دلت نخواد هیچوقت خوب نمیشی دلیل نمیشه مریض باشی وهمه رپ ازار بدی

ده بار بردمش دکتر دارو یه روز میخوره ده روز نمیخوره همه چی دست خود ادمه دلت نخواد هیچوقت خوب نمیشی د ...

میدونم خیلی اذیتین عزیز مسئول قرصاش شما باشید مرتب بهش بدید اینکه قرص قطع میکنه بدتر میشه و کار شماهم سخت تر اون ذهن بیماری داره و شمارو هم بیمار میکنه اعتماد به نفستونو میگیره پس برای خودتون هم که شده کمکش کنید

میفهمم بیخیالش شو فقط خدا میبینه.

مشکل من اینه این کارارو تکرار کرد اصلا نمیخوام ببینمش این بدتر شک میکنه مثلا با خوذش میگه حتما زیر سرش بلند شده هی میره رو مخم 

میدونم خیلی اذیتین عزیز مسئول قرصاش شما باشید مرتب بهش بدید اینکه قرص قطع میکنه بدتر میشه و کار شماه ...

قربونت برم همشو خودم میدادم دیگه نخورد 

شکاک خیلی رو مخه بنظرم قفل گوشیتو بردار همه روز مره رو تعریف کن براش راحت خیلی محبتش کن بیخیال باش د ...

همین کارارو چند سالیه انجام دادم بهتر شده ولی یه کاری بکنه معذرت نخواد میرم تو خودم اهمیت نمیدم فک میکنم الان رفام با ده نفر😔