شکستع مدیر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 عنوان زایمان کردم بچه ایی ندارم ک بهش شیربدم | مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 35 پست چقدر سخته بدون بچه از بیمارستان بیای خونه خدایا خوت بهم کمک کن سال دیگه بهم ی دختر ناز بده ک خیلی دل تنگم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین 1403/05/28 | 23:26 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loving3 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 817 الهی عزیزم خواهرمم دوران اواخر کرونا بچه اش رو تو زایمان از دست دادخدا صبرررررر بدهبعد یکسال مجددا باردارشدو الان ی بچه یکساله داره🤲🏻انشاله سال دیگه خدا بهت هدیه میدهبوس بغل خواهرگلم🫂😘😘 🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌 پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️🩹
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 بگردمخییییلی سختهاز خانم فاطمه زهرا بخواه که ب شدت جواب مادرهای دلشکسته رو میده حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
loving3 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 817 برای شیرت اگه اذیتت میکنه بدوششو کلم بزار روشتو گوگل سرچ کن تا شیرت خشک بشه تا اذیتت نکنن 🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌 پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️🩹
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 الهی عزیزم خواهرمم دوران اواخر کرونا بچه اش رو تو زایمان از دست دادخدا صبرررررر بدهبعد یکسال مجددا ب ... من بچه ۸ ماهه مرده دنیا اومد دلم خونه حتی دلیلش هم نمیدونم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10096 حق داری انشالله زود جبران میشه آنقدر نینیت سرگرمت میکنه اصلا این روزها یادت نمیاد
هرچیمیگمقبولنمیکنیکه عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1671 الهی بمیرم واسه دلت عزیزم😭😭😭😭 فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تموم میشه هر شبی...
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 اگر شهرتون شیرخوارگاه داره به بچه های اونجا شیر بده ❤️ نمیدونم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 بچه ت کوووو بدون ضربان بردنش زیر یه مشت خاک هرچی پتو لباس نرم بود ول کرد و رفت دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 خیلی سخته من درکت میکنم چون این اتفاق برای خودم افتاد یکساا بعدش خدا یه دختر بهم داد خداروشکر ولی او ... تو بچت چرا رفت بچه من ۸ ماه دیگه تکون نخورد گفتن مرده و مرده دنیا اومد دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 مشکلتون چی بود بچم یهویی دیگه تکون نخورد رفتم سونو گفت آب کیسه کم شده و بچه ۸ ماهه از پیشم رفت دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 میدونم چه قدر ناراحتی و نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ولی شاید بچه سالم نبوده و قسمت نبوده بیاد تو این د ... شاید شایدم من لایق دختر دارشدن نبودم دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 چه سخت خیلی سخته دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شکستع مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 875 الهی بمیرم واسه دلت عزیزم😭😭😭😭 عزمزمه شما حامله ایی ان شاالله بچت سالم بیادبغلت دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
ssha123 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 2790 بدون ضربان بردنش زیر یه مشت خاک هرچی پتو لباس نرم بود ول کرد و رفت اخی عزیزم 😭انشالله خدا بهت صبر بده سال اینده یکی بهت بده💖