2777
2789
عنوان

سیزدهم صفر💚🌟

125 بازدید | 15 پست

راستش من به نیت حاجت دلم میخاستم یچیزی بگیرم ولی از شانسم امروز اصلا نتونستم بیرون برم ولی ی خانومی همینجا گفتن ک میتونیم رو یه کاغذ بنویسیم و بعد بخریم..

بنظرتون میشه؟

🎀لطفا نگید خرافاته و..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چی میشه یکی توضیح بده

گلم از خیلیا شنیدم میگن ۱۳ صفر که امروز بوده ب نیت حاجتی ک داری یچیزی میخری و انشاالله تا سال بعد حاجتت براورده شده

مثلا یکی میخاد خونه دار بشه میره ی جا کلیدی میگیره

یکی میخاد ماشین بخره ی اسباب بازی ماشین میگیره ب نیت حاجتش

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

منم امروز سفارش دادم ولی هنوز دستم نرسیدهقبوله آیا؟

اره خب همینکه نیت کردی قبوله بنظرم

من رفتم یه جا سویجی و یه ماشین فلزی اسباب بازی خریدم به امید عوض کردن ماشبن و برای دخترم خودکار و لو ...

الهی عزیزممم انشاالله به هر چیزی که صلاحتونه برسین💛

الهی آمیندعا کنید کار انتقالی من جور بشه از این کارم بیام بیرون

انشاالله هر چه صلاحه

چرا بهش میگن ۱۳ صفر؟

خب گلم امروز سیزدهم ماه صفر هست حالا نمیدونم چرا چنین روزی باید اینکارو انجام داد