2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه

37 بازدید | 3 پست

سلام 

مامانایی ک تجربه دارن ممنون میشم ازشون ک بهم بگن چیکار کنم ک هم با دخترم دوست باشم هم ازم حساب ببره و ب حرفم گوش کنه گاهی میترسم باسخت گیری یا گفتن اینن درسته اون اشتباه ازم دور بشه از طرفیم نمیخوام تربیت اشتباهی داشته باشم و بی ادب و لوس بار بیاد 

ب نظرتون از چ سنی باید برخورد قاطع داشته باشم باهاش

راستی یک سال و شش ماهشه

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

خدا حفظش کنه زیاد باهاش بازی کن زیاد براش قصه بگو وقتی هر قولی میدی عمل کن از حرفت کوتاه نیا همه چیز رو با دلیل و منطق بهش بگو 

من این روش رو رفتم الان دخترم ۶ سالش هست در عین حال که باهم دوست و رفیقیم اما میدونه حرفم رو باید گوش کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

خدا حفظش کنه زیاد باهاش بازی کن زیاد براش قصه بگو وقتی هر قولی میدی عمل کن از حرفت کوتاه نیا همه چیز ...

ممنون عزیزم همچنین 

سنش کم نیس یا از الان همین رفتارا رو داشته باشم؟ 

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم همچنین سنش کم نیس یا از الان همین رفتارا رو داشته باشم؟

بچه ها اون چیزی نمیشن که ما میخواییم اون چیزی میشن که ما هستیم 

در عین مهربونی و عشق قاطع هم باش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز