2777
2789
عنوان

چیکار کنم دس پختم خوب شه

150 بازدید | 17 پست

یکساله شرو ب اشپزی کردم تو شهر ما اغلب غذا ها رو ساده میپزن و از ادویه های خاصتی استفاده نمیکنن فقط نمک و زرچوبه و فلفل ولی غذا هاشون خوشمزه میشه همیشه من هر کار میکنمم غذاهام بد مزه میشه برنجان ن نمک میگیره تازه مزه اب میدن خرشتام هم مزه ندارن یه غذایه ساده مثل گوجه رو بدمزه درست میکنم و نا امید شدم خیلی علاقه دارم ب اشپزی ولی دارم امیدمو از دس میدم دوس دارم غذاهای خوش مزه ای بپزم ولی هر سری میبینم بد مزه تر شده یا اصلا مزه نداره نامزدم همش میگه بیا برام غذا درس کن بیچاره هنو یبارم دس پختمو نخورده ولی خوب دوس دارم اولین باری ک دسپختمو بخوره غذایی ک درس کردم مزش خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همه غذاهات بد میشه؟یا یکی دوتا؟

من خودم مرغ خوب درست نمیکنم هر روشیم بگی رفتم نشده 

ولی بقیه غذاهام خیلی خوبه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

الان کلی تو اینترنت آموزش میدن 

اگه مو به مو انجام بدی یاد میگیری 

بعد هم سعی کن تند تند غذا درست کنی تا قلقش دستت بیاد 

سعی کن اشتباه خودت رو بفهمی و سعی کنی درستش کنی 

مثلا چرا برنجت شفته میشه آبشو زیاد می‌ریزی چرا برنجت بی مزه میشه نمک و روغن کم می‌ریزی،  آخر سرو رو برنج کره آب شده بده ببین چقد خوشمزه میشه 

خورشت رو اول حبوباتشو خیس کن ، اول پیاز تفت بده با زردچوبه و فلفل سیاه بعد گوشتو اضافه کن اونم حسابی تفت بده بعد آب جوش بریز بذار حسابی بپزه ، حبوبات پخته شده رو اواسط کار اضافه کن ، زیاد حبوبات رو نپز که موقع پخت با گوشت وا بره ، بعد اگه رب داره خورشتت یا سبزی داره با روغن سرخ کن نمک بزن بریز تو غذا از چاشنی هایی مثل آبلیمو آب غوره ، حتی رب انار تو غذا غافل نشو ، راستی اواخر پخت همیشه غذا رو بچش ببینی چیش کم و زیاده 

یه مدت بپزی دستت میاد 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
2810