2777
2789
عنوان

پریود نشدن و بی بی چک منفی

141 بازدید | 17 پست

آخرین بار ۱۰ خرداد پریود شدم

تیر و مرداد اصلا نشدم هربارم بی بی چک زدم منفی بوده جلوگیری میکنم. ۷ ماه و نیم پیش سزارین کردم و بچه شیر نمیدم. عفونت هم دارم و دارو میخورم. جدا چرا پریود نمیشم؟؟ کسی تجربه داشته؟

گاهی استرس میگیرم نکنه باردارم با این همه بی بی چک منفی🥲😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اخرین بار ۱۹ خرداد شدم. مثل شما. بیبی چکمم‌ منفیه. البته از بارداری دادم مثبت بود. بعد گفتن اشتباه شده. رفتم دکتر دپفامد نوشت برام. تا ده شب باید بخورم. ۷ شب خوردم هنوز خبری نیس. نگرانم خیلی😑

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
من خودم چون تنبلی تخمدان دارم پریود نمیشم🥴 ولی شما یه بچه هم دارین. ولی به نظرم پیش یه متخصص زنان ب ...

اره دیروز میخواستم برم شوهرم گفت بذار داروهای اون یکی دکتر تموم شه بعد برو دکتر زنان.

وحشت دارم از بارداری🥲

۶ شهریور پسرم میشه دو ماهش

فقط سینه چپ میدم

راست ندادم

اونم نگرفت 

شیرخشک کمکی لازم باشه میدم

انشالله بعد ها هم سیر بشه چون ۶ماه ببعد غدا خور میشه 

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
خوب آزمایشت مثبت بوده که! چطور اشتباه شده؟؟

تازه دوبارم ازمایش دادم... دیدم مثبته هر دوبار رفتم دکتر. گف عدد بتا پایینه برو ی ازمایشگاه دیگه. خودش معرفی کرد رفتم همونجا منفی بود... انقد غصه خوردم😑

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
۶ شهریور پسرم میشه دو ماهشفقط سینه چپ میدمراست ندادماونم نگرفت شیرخشک کمکی لازم باشه میدمانشالله بعد ...

دختر من از اولش سینه نگرفت🥲

همیشه دوست داشتم خودم بهش شیر بدم...

خیلی عذاب کشیدم بخاطرش

الان دیگه بزرگ شده ۷ ماه و نیمشه