2777
2789

شما باشید کدومو انتخاب میکنید (اگه دوتاشو بیارید )

اینم بگم من عاشق یاسوجم هواش خیلی خوبه مردمش هم لرن مثل خودم واسه همین احساس غربت نمیکنم  فامیلم داریم اونجا ولی زاهدان ایرانشهر و بقیه شهراش افتضاحه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

با توجه به آخرین قبولی مامایی اونجا احتمالا بیارم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار اب و هوا داری 4 سال فقط میخوای درس بخونی نمیخوای کلا به اونجا مهاجرت کنی که

بهداشت بازار کارش از مامایی خیلی کمتره البته همون مامایی هم چنگی به دل نمیزنه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
مامایی سیستانارزش داره بعدشم توکه نرفتی سیستان چطور میگی بده.

منظورم اینه دوره غریبم اونجا چرا اطرافیام رفتن زاهدان تقریبا میدونم 

ایرانشهر و بقیه شهراش از چ لحاظ افتضاحن؟

دورن عزیزم غریبم نمیگم شهراش بده میگم برا من بده غربت خیلی سخته 

چهارسال درسه اما یه عمر بااین رشته قرار کار و زندکی کنی

من تصمیمو گرفتم بهداشتو بالاتر میزنم بهداشتم بد نیست دوسشم دارم  بی پولم نمیمونم فوقش آنلاین شاپ میزنم درکنارش حرف مردم مهم نیست مهم دل آدمه فردا اگه من حالم بد شد  افسردگی گرفتم که مردم قرار نیست بیان حالمو خوب کنن از وقتی من کلاس اول بودم همش بهم میگفتن همین چند سال تحمل کن حتی یه بار یه عروسی یه تولد یه مهمونی نزاشتن برم  دبیرستان همینو گفتن چه اشکالی داره هم تلاش کنم هم زندگی کنم ؟ مثل خیلیاخواهرم آرزوشه کاری گیرش بیاد که ماهی دوتومن دستش بیاد و خیلیای دیگه الان اومدن دارن بهداشتو مسخره میکنن گفتم مامایی بازم مسخره میکنن به جز اینه که از عقده های خودشون میگن ؟

من تصمیمو گرفتم بهداشتو بالاتر میزنم بهداشتم بد نیست دوسشم دارم بی پولم نمیمونم فوقش آنلاین شاپ میز ...

همیشه به میل خودت زندگی کن منم همینطورم این زندگی مال خودته حرف بقیه برات مهم نباشه 👌

همیشه به میل خودت زندگی کن منم همینطورم این زندگی مال خودته حرف بقیه برات مهم نباشه 👌

اره من این تصمیمو گرفتم تو هم جوری که دوست داری زندگی کن دقیقا منم به همین رسیدم 👌