2777
2789

جهنم آبی، این اسمیه که براش گذاشتم

مثل شیشه رفلکس میمونه

تو میتونی بقیه رو ببینی ولی اونا تو رو نمیبینن

و اینجوری تو جهنم آبی گیر میفتی

تو میفهمی دیگران چه حسی دارن

ولی اونا تو رو درک نمیکنن، نمیفهمن چه حسی داری و دوست ندارن هم بدونن! انگار اصلا وجود نداری

یادته بچگیمون میخواستیم نامرئی بشیم و هرکاری بخوایم بکنیم؟ 

جهنم آبی هم یه همچین چیزیه

فقط فرقش اینه که نمیتونی هرکاری بخوای بکنی

و الان تو دیگه زندگی نمیکنی و تو دنیا فقط یه تماشاگری

فقطبه دنیا و آدما نگاه میکنی

امیدوارم راه خروجش رو پیدا کنی! 

موفق باشی...🌀💙🌀

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی؟

یعنی کسی درکت نمیکنه...ولی تو بقیه رو درک میکنی و میفهمی چه حسی دارن

و انقدر تو رو نادیده میگیرن که انگار دیگه وجود نداری

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
راه حل رو بگو خب 🤣🤣

بخدا اگه بدونم😂

یعنی کسی درکت نمیکنه...ولی تو بقیه رو درک میکنی و میفهمی چه حسی دارنو انقدر تو رو نادیده میگیرن که ا ...

😕😕😕😕😕

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بخدا اگه بدونم😂

حالا کک انداختی تو شلوار ما، میذاری میری...🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋