2777
2789
پرستار ؟ پزشک تعهد نمیدونید چقدر میگیره ؟ یا همون عمومی ؟

سمت ما پزشک سال اول اشتغالش ک تعهدی 25میگیره 

پرستار فقط دو سال طرح حدود22میگیرع بعدش استخدام بشه همون 15اینا میگیره

پزشکی تعهدی رتبه بالاتری میگیره مثلا من ساری هستم تا هزار و پونصد روزانه میگیره یهو پنج و سیصد پنج و ...

خب همه اینارو میدونم ولی وقتی روزانه نیاری بهتر از پیرا هست 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همه اینارو میدونم ولی وقتی روزانه نیاری بهتر از پیرا هست

میگم دیگه بستگی داره به شرایط اون فرد مهاجرت میخواد نمیخواد درامد چقدر براش مهمه داشتن تخصص چقدر براش مهمه

ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما...
پزشکی تعهدی رتبه بالاتری میگیره مثلا من ساری هستم تا هزار و پونصد روزانه میگیره یهو پنج و سیصد پنج و ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

چه شرایط بدی!!😐😐😑😑

محیط های نظامی ب شدت خشک و بدجوره

و اینکه اینجوری کاملا ازت بیگاری میکشن

انصاف نیست واقعا

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
میگم دیگه بستگی داره به شرایط اون فرد مهاجرت میخواد نمیخواد درامد چقدر براش مهمه داشتن تخصص چقدر برا ...

مهاجرت مهم نیست واقعا ترجیح میدم کنار خانوادم باشم و خوب تخصصم یعد پنج سال میشه گرفت مشکلی نیست تااون موقع یکمم پول برا مطب زدن جمع میکنی 

ممنون از توضیحاتت عزیزمچه شرایط بدی!!😐😐😑😑محیط های نظامی ب شدت خشک و بدجورهو اینکه اینجوری کاملا ...

عزیزم تو دفترچه انتخاب رشته خودتون انتخاب میکنید ارتش و سپاه هم بزنید یا نه تعهدی عادی فقط باید در بیمارستان دولتی کارکنید

ممنون از توضیحاتت عزیزمچه شرایط بدی!!😐😐😑😑محیط های نظامی ب شدت خشک و بدجورهو اینکه اینجوری کاملا ...

خواهش میکنم گلم

نمیدونم خبر ندارم از محیطش راستش

آدما طبق شرایط خودشون باید ببینن که تعهدی به نفعشونه یا یه رشته ی دیگه

ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما...
عزیزم تو دفترچه انتخاب رشته خودتون انتخاب میکنید ارتش و سپاه هم بزنید یا نه تعهدی عادی فقط باید در ب ...

اها دولتی بهتره

خب بهتر از پشت موندنه

ولی عمرت طلف مبشه

برای دندان هم هست این شرایط

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2810