2777
2789
خواهش میکنم گلمنمیدونم خبر ندارم از محیطش راستشآدما طبق شرایط خودشون باید ببینن که تعهدی به نفعشونه ...

عزیزم اسی گف بیمارستان دولتی هم میشه ک این بهتره ب نطرم تا جای نظامی

دندان هم داره این شرایطو؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها دولتی بهترهخب بهتر از پشت موندنهولی عمرت طلف مبشهبرای دندان هم هست این شرایط

بله آنچنان هم عمرتون تلف نمیشه حالا تاجایی که من میدونم حقوق پزشکان تعهدی از چهل تو من به بالا هست شما کدوم پیرارو دیدید انقدر حقوق داشته باشه البته جز فیزیوتراپی ... فقط این رشته رو بد جلوه دادن دندان هم بله همین شرایط رو داره ولی خب با رتبه نهایت ۲۰۰۰ میتونید دندان تعهدی برید

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
بله آنچنان هم عمرتون تلف نمیشه حالا تاجایی که من میدونم حقوق پزشکان تعهدی از چهل تو من به بالا هست ش ...

من اطلاعاتم صفره تقریبا

ممنونم ک بهم گفتی

الان شما تعهدی قبول شدی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
هنوز که نتایج نیومده ولی خب میگن نود درصد میاری

ان شاالله به چیزی ک تو دلته برسی عزیزم😍😍😍

یه سوال داشتم پزشکی تعهدی برای قد میگن ۱۶۵ باید باشه 

درستههه؟؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
پزشکی تعهدی رتبه بالاتری میگیره مثلا من ساری هستم تا هزار و پونصد روزانه میگیره یهو پنج و سیصد پنج و ...

پنج مدل کد رشته داره امسال 

اونی که نوشته محل رو دانشگاه علوم پزشکی تعیین میکنه یعنی کجا کار میکنیم؟

پزشکی تعهدی رتبه بالاتری میگیره مثلا من ساری هستم تا هزار و پونصد روزانه میگیره یهو پنج و سیصد پنج و ...

سلام میگن ضامن میخاد.اگر ضامن نداشته باشیم سند خونه کافیه؟؟؟قبول میکنن؟

2810