2777
2789
عنوان

رحم جایگزین (اجاره ای)

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم انجام میدادم پس ایثار خواهری کجا رفته؟ وقتی من الان نیاز دارم بهشون کاری نکنند پس دیگه هیچوق ...

ببخشید خواهرته ولی دیگه اختیار بدن خودش که داره منم باشم انجام نمی دم واقعا توقعت بالاس الان داری این حرفو می زنی جاشون بودی عمرا قبول نمی کردی یعنی هیچکس همچین کاری نمی کنه

چرا سقط میشه عزیزم نگران نباش ناراحت نباش درس میشه راستشو بخوای منم خواهرم دنبال رحم اجاره ایه اما م ...

من همه ی راه ها رو رفتم بدنم دیگه جون سقط نداره، پس خواهری کی بدرد میخوره؟ موقع پول قرض دادن میشه میگن نداریم موقع این کارها هم میشه نمی‌کنند پس نداشتن خواهر با داشتن فرقی نداره

ببخشید خواهرته ولی دیگه اختیار بدن خودش که داره منم باشم انجام نمی دم واقعا توقعت بالاس الان داری ای ...

چرا من انجام میدادم مخصوصا خواهر دومم قصد بارداری داره خب یک نطفه از منم بذاره کنار بچه ش ،خیلیا رایگان رحم اجاره میدم فقط برای ثواب، یعنی مادر کردن به زن ارزش نداره

من همه ی راه ها رو رفتم بدنم دیگه جون سقط نداره، پس خواهری کی بدرد میخوره؟ موقع پول قرض دادن میشه می ...

مشکلت دقیقا چیه عروس عمه منم ۴ تا سقط داشت بلاخره درمانشو پیدا کرد اون هر روز آمپول میزد تا زایمان 

چرا من انجام میدادم مخصوصا خواهر دومم قصد بارداری داره خب یک نطفه از منم بذاره کنار بچه ش ،خیلیا رای ...

عزیزم مگه قابلمه اس که بگی غذای منم بذار بپزه کنار مال خودت هزار جور ریسک داره هم برا خودش هم برا بچه اش هم برای بچه شما! بعدش مگه به این راحتیه بچه تورم بذاره کنار مال خودش! چی بگم با این توقع بالا فقط خودت اذیت می شی خواسته هاتو منطقی کن که روحیه ات خراب نشه دنبال دلیل سقط باش که انشالله رفع شه 

مشکلت دقیقا چیه عروس عمه منم ۴ تا سقط داشت بلاخره درمانشو پیدا کرد اون هر روز آمپول میزد تا زایمان

منم آمپول میزدم و پروژسترون مصرف کردم ، هیچ علتی نداره

عزیزم مگه قابلمه اس که بگی غذای منم بذار بپزه کنار مال خودت هزار جور ریسک داره هم برا خودش هم برا بچ ...

نمی‌دونم الان نه روز از سقطم میگذره نمیتونم درست فکر کنم 

نه من نبودم میگم این خانم از بهزیستی میتونه بگیره اما معمولا اینجور افراد بچه تنی خودشونو میخوان

خانوم اولا بهزیستی همینطور بچه نمیزاره تو بغل آدم ،باید ملک به نامش بزنم، وقتی خودم مستاجرم از کجا ملک بیارم، درثانی اگر حین بزرگ کردنش بی عدالتی ناخواسته درحقش بکنم چی ؟ آدم واسه بزرگ کردن بچه ی خودش راحتتره من آدمی هستم زود عذاب وجدان کار نکرده رو میگیرم نمیتونم مسئولیت قبول کنم