2777
2789
عنوان

چرا اکثرا از مادرشوهرا مینالن مادر شوهر خودم همه حرف هاش با منظوره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 65 پست
اوه اوه اوه. ازین زنا باید ترسید چرا پسرت باید شوهرت باشه؟ چرا باید پدرت باشه. چرا کمبودهاتو تو بچت ...

و کمبودهایی که بعضا در اثر زیاده خواهی ها به وجود میان، یعنی طرف کمبودی نداره ولی به خطر انتظارات زیاد فکر می کنه دیگران در حقش کم کاری کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوکیلی بیا شماره حساب بدم پول بده برم باقلواااای خوشمزه بخرم تا ازت راضی باشم😂😂

بدع😅

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بدع😅

خوب شد حامله نیستم وگرنه بچم چپول میشد😂😂😂😂😂امیدوارم ناراحت نشی انقد شوخی کردم ولی اینکه دلم خواستو جدی گفتم ، بای😂😅🩷

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
برا من یکی دو سال به زور چادر سرم کردن بعد انداختم دور، شوهرم ب حجابم مطلقا کاری نداره میگه به خودت ...

وای بمیره عوضی کاش همون یکی دوسالم زیر بار حرفش نمیرفتی من نمیدونم مامانه شوهر چه عنیه که باید بگه چیکار کن چیکار نکن .والا من مامان بابامم بم نمیگفتن چی بپوش چی نپوش .اصلا محلش نزار برا دخترای خودشون خوب ازادن به ما میرسن دیکتاتور درونشون فعال میشه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
وای بمیره عوضی کاش همون یکی دوسالم زیر بار حرفش نمیرفتی من نمیدونم مامانه شوهر چه عنیه که باید بگه چ ...

همون چن روز اول عقد به نام پدر شوهرم گف منم که خجالتی شوهرمم خام و بی تجربه، بعدش انقد احترامشون رو خودشون با دست خودشون شکستن که هرچی بگن بی ملاحظه جواب میدم

همون چن روز اول عقد به نام پدر شوهرم گف منم که خجالتی شوهرمم خام و بی تجربه، بعدش انقد احترامشون رو ...

خوب کاری میکنی .من حقیقتا حس میکنم زیادی رو دادم سوارم شدن انگار .باور میکنی نمیزاشتم یه کلمه حرف بزنن؟قشنگ جوابشونو میدادم یهو انگار لال شدم دیگه نمیتونم حرف بزنم اصلا 

خوب کاری میکنی .من حقیقتا حس میکنم زیادی رو دادم سوارم شدن انگار .باور میکنی نمیزاشتم یه کلمه حرف بز ...

اوایل منم خیلی رو دادم، خیلی احترام گذاشتم دیدم بابا قشنگ حمالم کردند هم حسابی ازم کار میکشن، هم دستور میدن، هم میگن هرطور ما لگیم اونطور زندگی کن، طوری دمشون رو قیچی کردم که الان حساب میبرن ازم 

تو یک حیاطیم ولی خوردخوراکمون جداس

باز خوبه جلو روت میگه چندتا چیزم تو میگی خالی میشی مال من تو روم میخند تعریف میکنه پشت سرم زر میزنه هر کاری میکنم جلو روم بگه نمیگه اعجوبه است اصلا 

اوایل منم خیلی رو دادم، خیلی احترام گذاشتم دیدم بابا قشنگ حمالم کردند هم حسابی ازم کار میکشن، هم دست ...

ایول .منم میخوام همچینکاری کنم نمیدونم از کجا شروع کنم

ایول .منم میخوام همچینکاری کنم نمیدونم از کجا شروع کنم

هر جا حرفشون تیکه کنایه بود، یا حس کردی بی احترامی میکنن جوابشون رو بذار کف دستشون، احترام برا کسی هس که حالیش بشه احترام یعنی چی، چند بار جوابشون رو بدی هم عادت میکنی از خودت دفاع کنی هم اونا دیگه حساب میبرن ازت که دیگه نمیتونن به راحتی حرف نامربوط بهت بزنن

2810