2777
2789
عنوان

چرا اکثرا از مادرشوهرا مینالن مادر شوهر خودم همه حرف هاش با منظوره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 65 پست
اره من فک میکنم اصلا سلیطه نمیشم مادرشوهر خوبی میشم😊

فک کنم برعکس عروس ها بدجنس بشن😂😂😂😂

از این دنیا هیچی بعید نیست ی عمر اینجوری با مادرشوهر سروکله بزنیم ی عمر دیگ هم تو پیری اونجوری با عروس سروکله بزنیم

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
تازه اسم کاربری تون رو دیدم و بشدت گشنم شد خداوند شما را مورد عنایت قرار دهد اب دهنم راه افتاد حالا ...

😀😍❤

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا پسر اولی هم بیشتر اذیتشون کرده ها ولی براش میمیره یعنی ولی خب جاریم قشنگ پدرشو دراورده ...

وای گفتییییی اصن میرم پیشش ی دقیقه چایی بخورم ی ریز از اونا حرف میزنه انقدر دغدغه شونو داره بعد کارای برداشوهرمو با عشق تعریف میکنه حتی گندکاری شو بعد مال شوهر من خوبش هم ب چشمش بد میاد بقول بهتاش ای خدااااااا😂

به نظر من که عروسا هم کم کرم ندارن. اگه احترامشونو نگه دارین بیشتر مشکلات حل میشه باور کنین. البته ش ...

من عروسم کرم هم ندارم 

الان جدا هستیم و دوری و دوستی 

به نظرم اول خانواده شوهر ها شروع می کنند 

مادرشوهر من روز خواستگاری انگشت اشاره شو آورد بالا رو به من گفت فلانی (شوهرم) هم پسرمه هم برادرمه هم شوهرم، منم با سادگی تمام بهش لبخند میزدم، فکر می کردم شوخی می کنه، بعدش کم کم بهم ثابت شد که نه واقعا راست می گفت، اوایل عقد به خاطر حسادتاش نزدیک بود زندگیمون بهم بخوره، با حرفا و رفتاراش سعی داشت شوهرمو نسبت بهم دلزده کنه و هزار رفتار آزاردهنده دیگه که بهش فکر می کنم خیلی ناراحت میشم

من عروسم کرم هم ندارم الان جدا هستیم و دوری و دوستی به نظرم اول خانواده شوهر ها شروع می کنند

شوهر اگه سیاست داشته باشه بین عروس و خانوادش مشکل جدی پیش نمیاد. همش تقصیر مرداست اگه مشکلی هم هست  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای گفتییییی اصن میرم پیشش ی دقیقه چایی بخورم ی ریز از اونا حرف میزنه انقدر دغدغه شونو داره بعد کارا ...

این که خوبه مادرشوهرم ۱۰ ملیون به شوهرم کمکی داد شوهرم روز عقدمون ک تولد مامان و باباش بود و براشون گرفت بعد یه تک دست ۲۵ ملیونی براش خرید تا چند روز پیش همش میگف کی ۱۰ ملیون منو میدی من هی میخواستم این موضوع و بگم ولی مراعات میکردم تا خود شوهرم گف دیگه هیچی نگف😂😂😂😂😂😂

مادرشوهر من روز خواستگاری انگشت اشاره شو آورد بالا رو به من گفت فلانی (شوهرم) هم پسرمه هم برادرمه هم ...

اوه اوه اوه. ازین زنا باید ترسید چرا پسرت باید شوهرت باشه؟ چرا باید پدرت باشه. چرا کمبودهاتو تو بچت جست و جو میکنی؟ این جور مادرا اصلا مادر خوبی نیستن و بچه هاشونو قربانی کمبودای خودشون میکنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
به نظر من که عروسا هم کم کرم ندارن. اگه احترامشونو نگه دارین بیشتر مشکلات حل میشه باور کنین. البته ش ...

من ۱۵ ساله که به مادرشوهرم هنوز تو نگفتم، همیشه شما خطابش می کنم، هیچ چی از احترام و محبت کم نذاشتم ولی هر روز بیشتر سوارم می شد، آخرش به این نتیجه رسیدم که دوری و دوستی از همه چی بهتره

این که خوبه مادرشوهرم ۱۰ ملیون به شوهرم کمکی داد شوهرم روز عقدمون ک تولد مامان و باباش بود و براشون ...

بهش میگفتی نوموخام صداتهههه بشنوممممممم

من ۱۵ ساله که به مادرشوهرم هنوز تو نگفتم، همیشه شما خطابش می کنم، هیچ چی از احترام و محبت کم نذاشتم ...

درسته. دوری و دوستی و احترام. نه صمیمیت و نه خیلی خشک بودن. رفتار محترمانه همراه با دوری 

بهش میگفتی نوموخام صداتهههه بشنوممممممم

نه همون ک شوهرم جوابشو داد خیلی بهتر شد بعد میرف برا اجیاش میگف من ک عروس ندارم فلان و فلان 

یعنی یه جورایی خودم و عروس خوبه کردم جوری ک جلو من پشت جاریم و خانداش حرف میزنن با اینکه فامیلن😂😂

2810