2777
2789

بعد داشتم فکر میکردم نکنه خودمم مادرشوهر شم این مدلی شم؟؟؟؟

😕

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی من که حوصله منظوردار حرف زدن رو ندارم 

که چی هی فکر کنم ببینم چی بگم طرفو بسوزونم مثلا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیدونم ولی من که حوصله منظوردار حرف زدن رو ندارم که چی هی فکر کنم ببینم چی بگم طرفو بسوزونم مثلا

همین و بگو

منم حوصله نذارم

بعضی ها چقد فک میکنن و نقشه میکشن باور کن🤣

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

چون واقعا رو مخن من انگار نامزدمه توقع داره همه چیمو بهش بگم و ازش اجازه بگیرم

ده ساله مادر شوهر من میگه هر طور من دوس دارم باید اونطور لباس بپوشی، میبینه عمل نمیکنم باز میگه، نمدونم غرور و شخصیت حالیشون نیس یعنی که فلانی به حرفمون اهمیت نمیده چرا باید هزارباره بگیم 

همین الان داشتم بحث میکردم هرچی از دعنش دراپمد گفت و رفت

با هم زندگی میکنید؟

به نظر من که عروسا هم کم کرم ندارن. اگه احترامشونو نگه دارین بیشتر مشکلات حل میشه باور کنین. البته شوهر هم این وسط باید با سیاست باشه. طرفداری بیشتر مرد از یه طرف باعث ایجاد حسادت و کینه میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مادرشوهر من عشق پسر اولشه حالا که دومی شوهر کرده از حسادت همش کارایی ک شوهرم برا من میکنه و برا اونم باید بکنه بخدا بعضی موقع ها از کاراش خنده ام میگیره مثلا میگه برو فلان چیزو بیار تا میرم میشینه جا من پیش شوهرم😂😂😂

ده ساله مادر شوهر من میگه هر طور من دوس دارم باید اونطور لباس بپوشی، میبینه عمل نمیکنم باز میگه، نمد ...

منم اوایل عروسی چسبیدن بهم که چادر سر کن چطور اون خواهرت چادر سر میکنه گفتم من نه تو عمرم چادر پوشیدم نه میپوشم مدام تیکه مینداختن به شوهرم که یه چادر برا زنت بخر اونم رفته بود تو فازش منم گفتم هروقت خودت پوشیدی دخترات پوشیدن منم میپوشم خودش تو پنجاه سالگی کت کوتاه میپوشه دختراش همینطور .خیلی وقیح هستن واقعا منم گفتم بیاااا حتما میپومش چون تو گفتی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
2810