2777
2789
تشخیص اوتیسم خفیف گرفته

علائمش چی هست ؟صحبت می‌کنه.

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم ولی هیچکدوم از مشکلات اوتیسم رو نداره چون حرف نمی‌زد منم جایی نمی‌رفتم به خاطر اون میگم اگه ...

نه عزیزم؛ تو مقصر نیستی. اگرهم نبردیش بخاطر این بوده که فکر میکردی اذیت میشه. هرمادری هرکاری که کنه اول صلاح بچشو در نظر میگیره.

قرصی هست ‌ک میدن بچه اروم میشه از اونا بگو دکتر برات بنویسه ک اروم بشه بتونه بره مهد کودک؛پسر منم ۳سالونیمش هست خیلی کم صحبت میکنه جمله ۵کلمه ای میگ فقط بیشتر کلمات ما رو تکرار میکنه خیلی ناراحتم شرایطش رو ندارم فعلا ببرمش دکتر

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نه عزیزم؛ تو مقصر نیستی. اگرهم نبردیش بخاطر این بوده که فکر میکردی اذیت میشه. هرمادری هرکاری که کنه ...

ولی من خودمو‌ نمیبخشم ظلم کردم بهش به خاطر اینکه کنجکاوی نکنه خونه مردم نبردمش جایی ب خاطر غذا خوردن زورش کردم سر اینا بچه عقب موند و تشخیص لعنتی رو گرفت 

قرصی هست ‌ک میدن بچه اروم میشه از اونا بگو دکتر برات بنویسه ک اروم بشه بتونه بره مهد کودک؛پسر منم ۳س ...

عزیزم ناراحت نباش دختر من همسن پسرتون بود حتی مامان نمیگفت سکوت مطلق شما میگی پنج کلمه ای میگه غصه چیو میخوری

ولی من خودمو‌ نمیبخشم ظلم کردم بهش به خاطر اینکه کنجکاوی نکنه خونه مردم نبردمش جایی ب خاطر غذا خوردن ...

میفهمم چی میگی😔 اما مگه پزشکش گفته که بخاطر دور بودن از جامعه و همبازی این مشکل براش پیش اومده؟

عزیزم ناراحت نباش دختر من همسن پسرتون بود حتی مامان نمیگفت سکوت مطلق شما میگی پنج کلمه ای میگه غصه چ ...

اخه پسرم حرف های مارو اکو میکنه این خودش نشون اوتیسم هست البته فقط همین مورد الان خیلی کمتر شده ولی از نظر فهم خیلی خیلی پایین هست مثلا بگم برو فلان وسیله رو بیار نمیدونه چیه یا بگم رو اپن هست نمیدونه اپن کجاست پسر برادرم یکسال کوچیکتر هست ازش صحبت نمیکنه کلمه میگ فقط ولی بشدت باهوش ترهست همه چیو میدونه

من خودم درونگرای اجتماع گریزم...

با این احساس دلسوزی که ازتون دیدم حدس میزدم که اینطور باشه

خیلی از ماهایی که تو بچگی از کم حرفی آسییب دیدیم، به زور میخوایم بچه هامون برخلاف ذات خودشون پرحرف و برون‌گرا بشن

و این بدتر آسیب میزنه

خود منم این اتفاق برام افتاده و بزرگترا به خاطر آسیب های بچگی خود‌شون سعی کردن منو برون‌گرا کنن و بدتر اجتماع گریز شدم

برای همین میگم در این زمینه مطالعه کنید که آسیبش بیشتر نشه

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
میفهمم چی میگی😔 اما مگه پزشکش گفته که بخاطر دور بودن از جامعه و همبازی این مشکل براش پیش اومده؟

نه منو فرستاد تست اوتیسم گفتن ارتباط کلامی خیلی پایینی داره از همسناش و مشکلش اینه بردم نامه رو نشون دکتر دادم گفت اوتیسم خفیفه 

صحبت نمیکنه نه؟

اون صحبت میکنه ولی بشدت شلوغه و کارهای خطرناکی میکنه 

ماهی ۸ میلیون خرج دکتر و داروش میشه 

گف دعه کنید پسرم امسال بره سنجش قبول شه برای کلاس اول 

دگ خبر ندارم ازشون

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
2810