2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشخیص اوتیسم خفیف گرفته

انشاله که خدا به شما کمک کنه تا درکنارش باشی؛ اما اوتیسم تاجایی که من شنیدم ربطی به رفتارِ مادروپدر نداره. شما خودتو سرزنش نکن عزیزم. خدا بزرگه. میدونم دلت غصه داره.....

شاید بیشتر میبردمش تو جمع هی نکن نکن نمی‌کردم اینطوری نمیشد

اگه دلسوزی هم کنی چیزی حل نمیشه

بچه این احساس رو میفهمه و حس میکنه مشکل بزرگی داره

شاید درونگراست، اگه اصرار به تو جمع بودن کنید درونگرایی رو برای خودش عیب میدونه و اتفاقا در آینده سخت تر میتونه ارتباط بگیره چون از کم حرفی خودش خجالت میکشه

خواهش میکنم درمورد بچه های درون‌گرا مطالعه کنید که بدونید چطوری باهاش رفتار کنید که یه درونگرای اجتماعی بشه

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
انشاله که خدا به شما کمک کنه تا درکنارش باشی؛ اما اوتیسم تاجایی که من شنیدم ربطی به رفتارِ مادروپدر ...

می‌دونم ولی هیچکدوم از مشکلات اوتیسم رو نداره چون حرف نمی‌زد منم جایی نمی‌رفتم به خاطر اون میگم اگه بیشتر با آدما رفت و آمد داشتم اینطوری نمیشد هر چند ک تشخیصو گرقته و تحت درمانه

تاخیر تکلم و همین ارتباط نگرفتن با بچه ها

به قول یکی از بچه ها که همینجا جواب داده به یه پزشک اکتفا نکن!!! پسرخاله ی من ۳سال و نیمش بود ولی هنوز حرف نمیزد! طبیعتاً باکسی بازی هم نمی‌کرد. اما  دیپلمشو گرفت و سربازیشم رفت. بازم به یکی دوتا متخصص نشونش بده.

2810