2777
2789
عنوان

سر اینکه همسرم قول داد مستقل بشیم از ساختمون پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 38 پست

من ۲۰ ساله با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی می‌کنیم...منم حکایت شما برای مستقل شدن ۲ سال پیش قهر کردم..به شوهرم گفتم واحد ۸۵ متری دوخوابه منم ۴ تا بچه دارم با خودم و شوهرم میشیم۶ نفرگفتم بخدا جام تنگه ..کمد دیواری ندارم ..آشپزخونه کوچیکه کابینت خیلی کمه اصلا اموراتم نمیگذره خیلی بریزو بپاش میشه..بیا بریم جای دیگه..ی کم بزرگتر......خواهرجان خوانواده ی شوهرم به شوهرم یاددادن حالا که قهر کرده یک موقع میره مهرشو اجرا میزاره تمام اموالتو بزن به اسم ما....شوهرم تو همین دو سه روزی که من نبودم اینکارو کرد...منم وقتی برگشتم ی دعوای حسابی گرفتم هر چی از دهنم‌در اومد بعد ۲۰ سال بهشون گفتم..وکلا رابطمو باهاشون قطع کردم...بهشون گفتم واگذارتون کردم بخدا..فقط نشستم ببینم خدا کی بهشون نشون میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اگر قراره خونه بسازی برو ولی بازم بستگی به شرایط شما داره برای کسی میگن نرو که قراره تا آخر عمر ...

اره قراره بسازیم

احساس میکنم خیلی قراره سختی بکشم اونجا چون همیشه هم خونشون شلوغ هست و مهمون دارن 

خونشون روستا هست 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
عزیزم اگه بره خیالش راحته فشاری روش نیست که خونه رو زودتر تموم.کنه دوسال میشه چهار سال ولی اگه مستاج ...

میگه پول رهن رو کامل لازم دارم می‌خوام خرج خونه کنم 

نمیتونم خونه اجاره کنم 

میگه 

سه سال ازدواج کردیم سه سالش بهترین خونه رو اجاره کردم حالا یکسال هم با خانواده ام زندگی کن 

تا خونه خودمون ساخته بشه 

فکر میکنم خیلی قراره سختی بکشم 🤦🏻‍♀️

من ۲۰ ساله با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی می‌کنیم...منم حکایت شما برای مستقل شدن ۲ سال پیش قهر ...

عزیزم خدا ازشون نگذره بعضی خونواده ها خیلی بی شعورن 

بعد قهر شدن چقد طول کشید مستقل بشین بعدش رابطت با شوهرت چطور شد؟؟؟

من سه ساله ازدواج کردم از اول ازدواجم شوهرم خونه اجاره کرد اونم تو یه شهر دیگه الان می‌خوایم خونه بس ...

عزیزم اینکارو نکن....به شوهرت بگو یک چادر برزنت بگیر تو خیابون چادر بزنیم،ولی خونه ی پدرت نمیام..اگه بری باور کن نمیزارن شوهرت خونه بسازه که هیچ...زندگیتم خراب میکنن..چه تضمینی هست که  خونه بعد یکسال تموم بشه..شاید دو سه سال طول بکشه

واقعا یه فکری بکن ولی نروچون من الان تو این شرایطم :)

جاریم خونشون تقریبا نزدیک خونه مادر شوهرم هست 

بهم می‌گفت اگر اومدی اولین کاری که می‌کنی یه اتاق بردار جهازت همش بریز توش درو قفل کن 

اینجا همیشه مهمون دارن فقط و فقط از وسایل تو استفاده میکنن 

🤦🏻‍♀️😑

جاریم پیششون بوده بهتر میشناسشون ما از اول ازدواجمون رفتیم یه شهر دیگه 

عزیزم دارمدش آنقدر هست ک یکسال خونه رو تموم کنه؟

ماهی ۲۰ تا ۲۵

درآمدش هست بعضی وقتا هم بیشتر یا کمتر میشه 

۲۵۰ پول داریم از پس انداز و  یه وام 

۳۵۰ هم پول رهن هست 

میشه به نظرت ؟ 

کابینت تنها ۹۰  میلیون میشه 🤦🏻‍♀️💔

عزیزم خدا ازشون نگذره بعضی خونواده ها خیلی بی شعورن بعد قهر شدن چقد طول کشید مستقل بشین بعدش رابطت ب ...

هنوز مستقل نشدیم که....تو همین ساختمون هنوز زندگی می‌کنیم.. خوانواده ی شوهرم دستشون تو جیب شوهرمنه وبه هیچ عنوان من الوجوه نمیزارن مستقل بشیم..بد جور با طلسم و جادو پای مارو اینجا بستن که جم نخوریم...من۴ تا بچه دارم..بخاطر بچها برگشتم ....من اصلا با شوهرم مشکل ندارم..وضع مالیش خوبه..برای خرج خونه هیچ مشکلی ندارم..شوهرم محبت میکنه ..منو بچهارو دوست داره...فقط خانوادش نمیزارن...تنها مشکل من که ۲۰ ساله دارم..زندگی با خانواده ی شوهره...واگذارشون کردم بخدا...منتظرم ببینم کی خدا نشون میده