2777
2789

جابه جا بشیم ولی سر قولش نموند و محکوم به تصمیم مادرشه قهر کردم رفتم خونه بابام 

و اینکه قول دادم ب خودم یا آدم میشه تصمیم میکیره مستقل بشه یا کلا از زندگیم میندازمش‌بیرون 

تصمیم درستی گرفتم نه؟؟

عصابم دیگ نمیکشه مرد باید بتونه از زندگیش دفاع کنه من نگفتم مادرشو کلاااا ول کنه ولی وقتی متاهل میشه باید اولویت‌هاتم عوض شه

من سه ساله ازدواج کردم از اول ازدواجم شوهرم خونه اجاره کرد 

اونم تو یه شهر دیگه 

الان می‌خوایم خونه بسازیم میگه باید یکسال با خانواده ام زندگی کنی چون نمیتونم هم خونه بسازم هم 

خونه اجاره کنم 

به نظرتون اگر برم باهاشون زندگی کنم ممکنه زندگیم خراب بشه ؟🙁یه جا اینو پرسیدم همه میگفتن نرو 

نمی‌دونم چطوری شوهرمو راضی کنم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل ازدواج نباید قبول می کردی ولی باهاش صحبت کن بگو باید مستقل بشه اگر شرایطش را دارید خونه دیگه بگی ...

عزیزم شرایطش رو داره حتی ۳ ماه پیش بهم قول داد اول مرداد ماه اینجا نیستیم ب جون دوتامون قسم 

ولی زیر حرفش زد چون مادرش پرش کرده 

من سه ساله ازدواج کردم از اول ازدواجم شوهرم خونه اجاره کرد اونم تو یه شهر دیگه الان می‌خوایم خونه بس ...

تازه منم بهت الان میگم نرو 

به هیچ وجه اینکارو نکن

اگه بری دیگه شوهرت از اون خونه نمیاد بیرون

اینو مطمئن باش

اینکه مرد باید قوی باشه و توان استقلال داشته باشه و موقعیت ها و افراد و اولویت هارو بتونه از هم تشخیص و تمیز بده بجاش و درست

ولی اگه در کنار خانواده همسر مشکلی ندارید چه عیبی داره 

الآن با وضع بد اقتصادی و کرایه خونه بالا خیلی خوبه که پدر همسر خونه داشته باشه و بزاره بچه هاش استفاده کنن و توی خونه راحت باشن و حس کنن خونه خودشونه

من سه ساله ازدواج کردم از اول ازدواجم شوهرم خونه اجاره کرد اونم تو یه شهر دیگه الان می‌خوایم خونه بس ...

بستگی ب خونواده همسرت داره اگ آدمای با درکین باشعورن و خونه خودتونو میسازین اشکال نداره ولی ابدی کنارشان موندن سخته 

دیگه اگر قراره خونه بسازی برو ولی بازم بستگی به شرایط شما داره برای کسی میگن نرو که قراره تا آخر عمر اونجا بمونه ولی اگر قراره بعدش بری خونه ی خودت ارزش داره بازم میگم بستگی به اخلاقتون داره

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

عزیزم اگه بره خیالش راحته فشاری روش نیست که خونه رو زودتر تموم.کنه دوسال میشه چهار سال ولی اگه مستاجر باشید مجبوره زودتر تمومش کنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
عزیزم شرایطش رو داره حتی ۳ ماه پیش بهم قول داد اول مرداد ماه اینجا نیستیم ب جون دوتامون قسم ولی زیر ...

امان از بعضی مادرشوهر ها حتما مثل مادرشوهر اوشین میمونه  ولی اتمام حجت کن باهاش که متوجه بشه شوخی بردار نیست اگر شرایط داره دیگه چکاریه واقعا 

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
امان از بعضی مادرشوهر ها حتما مثل مادرشوهر اوشین میمونه ولی اتمام حجت کن باهاش که متوجه بشه شوخی بر ...

اره انقد ادا بازه مثلا خودشو میزنه ب مریضی ب غشی ک پسرش دلش رحم بیاد حالم ازش بهم میخوره ۴ تا پسر دیگ هم داره فقط زورش ب شوهر ساده من میرسه

تازه منم بهت الان میگم نرو به هیچ وجه اینکارو نکناگه بری دیگه شوهرت از اون خونه نمیاد بیروناینو مطمئ ...

به خدا هر چی میگم راضی نمیشه میگه هم خدا میخوای هم خرما 

چطوری هم خونه بسازم هم خونه رهن و اجاره کنم 

پول رهن رو لازم دارم می‌خوام خرج خونه کنم 

البته شوهرم تا الان هر چی قول داده سر قولش وایساده نمی‌دونم اینو هم سر قولش وایسه یا نه 

بدیش این هست که دقیقا تو یه خونه هستیم 

و خونه خودشون هم در جمعیت 

البته خونه خیلیی بزرگه تو روستا هست 

۴ تا اتاق داره فقط 

ولی همیشه هم مهمون دارن فکر میکنم خیلی قراره اذیت بشم 🤦🏻‍♀️💔به شوهرم میگم من نمیگم که یه خونه خیلیی خوب اجاره کنیم یه خونه معمولی و کوچیک 

میگه پول رهن رو کامل لازم دارم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'