2777
2789
عنوان

کسی اسم این رمان میدونه

89 بازدید | 3 پست

سلام یه رمان خونده بودم من موضعش این بود که تو یه شهر کوچیک و سنتی یه دختری با یه بچه بیوه میشه و طبق رسمشون باید با برادر شوهرش که تازه از خارج اومده ازدواج بکنه و کم کم عاشق هم میشن و دختره ادامه تحصیل میده و تبدیل میشه به یه زن موفق

اسم دختر پسررو یادته؟

بزن تو گوگل رمان فلانیو فلانی بعد اسمش میاد احتمالن😅

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

سلام دنبال دوتا رمانم اولیش دختری هستش که پدرش اونو به یه مردی میده که مواد فروشه بعد دختر شوهرشو رو لو میده  وفرار میکنه وطی یه اتفاقاتی مجبور میشه به پرستاری از سرگردی که سرطان تیروئید داره. وطی نظر مادر سرگرد با اون عقد مینه.این سرگرد  با پرستاری دخترخوب میشه و دختر قصه آخر سر دوقلو حامله میشه . ودومین رمان قضیه سرگردی که دختری رو به خونه پدرش میبره تا ازش محافظت کنه،دختر برنامه نویسه وهمه خلافکارا دنبال این برنامه.دختر قصه تو طبقه بالای خونه مستقر میشه وحجابش با خانواده سرگرد فرق میکنه.دختر در یه موقعیتی بچه های خانواده سرگرد رو نگه میداره تا اونا برن به مراسمی برسن.برای بچه ها غذا میپزه و دستش میسوزه وسرش خون میاد وبچه کوچیک گریه میکنه و سرگرد با دختر قصه دعوا میکنه وبعدش میفهمه اشتباه میکرده وبرای جبران برای دختر یه سارافون به رنگ پرهای طاووس می‌خره با شلوار و شال.تا همین جاش یادمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید