2777
2789
عزیزم با کرم دست سازی که دکتر توسلیان میده لک های حاملگی به راحتی محو میشه  من خودم لک هورمونی ...

سلام عزیزم, میشه لطف کنی آدرس و شماره تماس دکتر توسلیان رو بدی؟ بعد اینکه کرمش هیدروکینون نداره؟

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
سلام عزیزم, میشه لطف کنی آدرس و شماره تماس دکتر توسلیان رو بدی؟ بعد اینکه کرمش هیدروکینون نداره؟

توی گوگل سرچ کنید محمدرضا توسلیان میاره 

راستش مطمئن نیستم اگه خواستید دفعه بعد که رفتم میپرسم 

اما کلا خیلی به این اهمیت میدن که داروی مضر تجویز نکنن

مثلا راکوتان تجویز نمی کنن کلا و بوتاکس هم انجام نمیدن میگن برای قلب ضرر داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی گوگل سرچ کنید محمدرضا توسلیان میاره  راستش مطمئن نیستم اگه خواستید دفعه بعد که رفتم میپرسم ...

ممنونم که جواب دادین. من به تازگی کرم سیستامین رو خریدم, حالا خیلی امیدوارم که جواب بده, اگه یه وقت جواب نداد حتما میرم این دکتری که شما معرفی کردین آخه لک منم هورمونیه. یه دوره یک ساله ضد لک نئوستراتا استفاده کردم, یه مدت هم روشن کننده گینو, کرم ضد لک ۵۰۴۰ هم که اینقد تبلیغ میکنه استفاده کردم, اون دو تا بی فایده بود اولش روشن کردن اما به محض قطع دارو دوباره با شدت بیشتر لکم برگشت این ۵۰۴۰دیگه از همون وسطای کار لکم رو اینقد سیاه و پررنگ کرد که هر کی میدید میگفت چرا اینجوری شدی.

ممنونم که جواب دادین. من به تازگی کرم سیستامین رو خریدم, حالا خیلی امیدوارم که جواب بده, اگه یه وقت ...

ایشالله سیستیامین جواب بده برات

ولی عزیزم هیچ وقت انتظار نداشته باش پوستی که مستعد لک ه با یه دوره استفاده از یک کرم دیگه لک نیاره 

پوستی که مستعد لک هست باید همیشه از موادی که رنگدانه های پوست رو کنترل میکنن استفاده کنه 

مگر اینکه عامل بوجود آورنده ش رو بتونیم از بین ببریم و چون یه مقداری ش هم به ارث برمیگرده نمیشه کاریش کرد 

من ایندفه از دکترم راجع به سیستیامین میپرسم و میام اینجا میگم چی گفت. 

کرم هایی که دکتر من میده خیییییلی ارزونتر از سیستیامین هست. 

ایشالله سیستیامین جواب بده برات ولی عزیزم هیچ وقت انتظار نداشته باش پوستی که مستعد لک ه با یه دوره ...

ممنون لطف میکنی که از دکترت میپرسی.

سلام نشاط عزیز  من خودم از کرم سیستامین که مال کشور سویس بود استفاده کردم سه ماه زمان میبره که ...

مامان رامان سلام عزیزم

بعد از چه مدت استفاده از سیستیامین متوجه شدی لکات دارن کم کم درمان می شن؟ چطوری بود؟ ترو خدا راهنماییم کم. منم درگیر لک هستم

توکل بر خدای مهربان
من یک سال پیش از کرم سیستئامین استفاده کردم. حداقل دو ماه زمان برد و کاملا راضی بودم. همه لک ها رو ا ...

خانمی سلام

خداروشکر که لکه ات رفتن. میشه بگی که الان هم راضی هستی؟ دیگه برنگشته لکه هات؟

توکل بر خدای مهربان
من یک سال پیش از کرم سیستئامین استفاده کردم. حداقل دو ماه زمان برد و کاملا راضی بودم. همه لک ها رو ا ...

سلام عزیزم 

خوبین

دیگه لکه هاتون برنگشتن؟

صدر صد رفته؟ 

چقدر طول کشید تا جواب گرفتین؟

توکل بر خدای مهربان
سلام منم یک و نیم ماهه دارم استفاده میکنم خیلی راضیم اصلا قابل مقایسه با ضد لک های دیگه نیست واقعا ب ...

سلام عزیزم 

شما لک هات صد در صد رفته؟ 

اون نتیجه ایی که میخاستی از این کرم گرفتی؟

در کل روی پوستت اثر خوبی داشته؟

توکل بر خدای مهربان
ممنونم که جواب دادین. من به تازگی کرم سیستامین رو خریدم, حالا خیلی امیدوارم که جواب بده, اگه یه وقت ...

سلام عزیزم

ببخش من زیاد سوال میکنم 

چه کنم

گرفتار لک صورتم بخدا

نتیجه کرم سیستیامین چی شد راضی عستین؟

توکل بر خدای مهربان

سلام خانم‌هایی که صورت شون لک داره برای درمان و مشاوره به ای دی @zibaaaru در تل گرام یا آیدی @zibaymahtab در سروش پیام بدید

توجه کنید این درمان کاملا بدون بازگشت و بدون مواد حاوی کورتون بوده و دوره درمان آن ۴۵ روز است

فقط خانم هایی که پوست شون خشک و حساس و نازک باشه و زود قرمز میشه پیام ندن همچنین کسایی که به تازگی کرم‌پاکستانی کورتون دار یا لایه بردار زدن این‌کرم‌مناسب شون نیست . فقط واسه اون عزیزانی که پوست چرب و نرمال دارن و شامل موارد بالا نباشن

ایشون یکی‌از مشتریان تحت درمان بودند پوست شون عالی شده فقط با ۲۰۰ هزار تومن  

سلام نشاط جان کرم سیستئامین و استفاده کردم فوق العاده است .تنها کرم ضد لکی هست که فاقد کورتونه و به ...

ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنین من میخوام این کرمو بخرم اگه ممکنه ازتون راهنمایی بگیرم

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

2810