2777
2789
عنوان

کیا کورتاژ شدن و دیگه بچه دار نشدن😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
شما هم بعد از سقط زیاد خونریزی کردین؟من ۱۰ روز بعد از سقط شدیدا خونریزی کردم که مجبور شدم برم کورتاژ ...

من بچم قلب نداشت رفتم بستری شدم که با قرص بدون کورتاژ سقط بشه یهو به خونریزی شدید افتادم الان یادم میاد بدنم سست میشه کل تخت شد خون دیگه سریع بردنم واسه کورتاژ 

بعد هم قرص آهن و دارو دادن و چون سنم خیلی کم بود ۱۵ سالم بود دکتر گفت تا ۱۸ سالگی اصلا فکرشم نکن ولی خب ۵ ماه بعد دوباره باردار شدم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچم قلب نداشت رفتم بستری شدم که با قرص بدون کورتاژ سقط بشه یهو به خونریزی شدید افتادم الان یادم م ...

وای خدا چقد کوچولو بودی،

منم تو خونه به خونریزی شدید افتادم جوری که الانم استرس دارم، سریع رفتیم بیمارستان،

پس چرا دکتر من گفت بخاطر خونریزی شدید بهتره دیگه باردار نشی😔

وای خدا چقد کوچولو بودی،منم تو خونه به خونریزی شدید افتادم جوری که الانم استرس دارم، سریع رفتیم بیما ...

دکترا اکثرا می‌ترسونن آدمو 

حتما یه دکتر دیگه برو دارو هم بخور 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
از ناامیدی خیلی خستم،دلم یه ذره امید میخواد،درعرض دوهفته بلاهایی سرم اومد که فقط خدا میدونه،یهو گفتن ...

دکتر بیجا کرده 

تو الان خون زیاد ازت رفته این ناراحتی طبیعیه این غم طبیعیه خدا کمکت کنه حضرت زهرا دستتو بگیره ان شاالله نگران نباش اصلا

به خودت فرصت بده بعد از اینکه خون ریزیت قطع شد شروع کن به خودت رسیدن روزانه حتما عسل بخور اگه میتونی قاووت های مختلف و سویق های مختلف بخر بخور اگر وضع مالیتون کشش داره کباب گوسفندی بخوره دائم شربت شیره انگور بخور و حتما حتما ورزش داشته باش زیر نظر متخصص باش بهت قول میدم ان شاالله به مدد خدا بارداری سالمی خواهی داشت بچه تو بغل میکنی تاپیک میزنی خدایا شکرت روزای خوشم از راه رسید

گاهی فقط گوش باش
دکتر بیجا کرده تو الان خون زیاد ازت رفته این ناراحتی طبیعیه این غم طبیعیه خدا کمکت کنه حضرت زهرا دست ...

قربونت برم عزیزم، چقد با حرفات آرامش گرفتم،

چقد گریم گرفت گفتی حضرت زهرا کمکت میکنه😭 اخه خیلی دلشکسته ام😭

خداروشکر همسرم از لحاظ تغذیه اینا خیلی بهم میرسه،

انشاالله همینجور که شما گفتین بشه،

خیلی ازت ممنونم مهربونم❤️

عزیزم چقد امید گرفتم از حرفت

اره عزیزم نگران نباش ولی واقعا خودتو تقویت کن مث من نشی

من یادمه اونقد کمخون شده بودم با تلمبه بزور دو قطره خون اومد برا ازمایش 

ولی بعدش اوکی شد

س ماه بعد سقط اقدام کردم 

اگر سنت کمه بیشتر صبر کن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

۳۲ سالمه،علت سقط اصلا معلوم نشد، بچم هیچ مشکلی نداشت تو ۱۲ هفته مرده بود

عه همسنیم بیخیال بابا خوب شو بعد اقدام کن همه چی خوب پیش میره بهت قول میدم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اره عزیزم نگران نباش ولی واقعا خودتو تقویت کن مث من نشیمن یادمه اونقد کمخون شده بودم با تلمبه بزور د ...

فداتشم گلم،

وای آره کمخونی وحشتناکه، منم خیلی کمخون شدم بزور دارم میخورم که جبران شه،

فعلا باید به بدنم استراحت بدم به این زودی فکر بچه نیستم،

گلم انشاالله به همه خواسته هات برسی و همیشه سالم باشی💋