دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان کساییکه پستمو میببنین برام دعا کنین امروز وقت آنومالی دارم دعا کنین سالم باشه و طبق نظر اکثرتون ایشالا که پسر باشه راستی من هنوزم به مامانم نگفتم که حاملم منتظرم جنسیتشو بفهمم فردا بهش بگم دعا کنین عکس العملش بد نباشه
حتما عزیزم تگت میکنم ساعت ۴ونیم میرم سونو برام دعا کنبیشتر برام دعا کن که اگه دختر بود زود با این قض ...
منم سری پیش گفتم ک پسره. ان شالله اول تنش سلامت دوم خدا حاجت دلت رو بده و دلت رو شاد و لبت رو خندون کنه
حتما تگم کن
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
بچه ها رفتم سونو خداروشکر بچم سالمه و پسر 😍ممنون از دعاهاتون
خب خداروشکر
امسال سال پسر. اکثر اطرافیانمون هم پسر باردارن
ان شالله ک بسلامتی بغل بگیریش. برا منم با حال خوبت دعا کن
س شنبه وقت عمل دارم. دعا کن امیرمحمدم رو سالم بدنیا بیارم و با هم برگردیم خونه