2777
2789
سلام استاتر جنسیت معلوم نشد

سلام عزیزم نه هنوز ۱۱ شهریور یونوی آنومالیمه دیگه نرفتم سونو شوهرم میگه ۴۰۰ تومن الکی پول نده اینهمه واستادی یه هفته هم روش 

از رو عکسش حدس نمیزنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم نه هنوز ۱۱ شهریور یونوی آنومالیمه دیگه نرفتم سونو شوهرم میگه ۴۰۰ تومن الکی پول نده اینهمه ...

بهم خبر بده من میگم پسره باز نمیدونم 

انشالله که سالم و سلامت باشه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

سلام دوستان کساییکه پستمو میببنین برام دعا کنین امروز وقت آنومالی دارم دعا کنین سالم باشه و طبق نظر اکثرتون ایشالا که پسر باشه راستی من هنوزم به مامانم نگفتم که حاملم منتظرم جنسیتشو بفهمم فردا بهش بگم دعا کنین عکس العملش بد نباشه

سلام عزیزم وقتتون بخیر منم احساس میکنم پسره رفتی سونو مشخص شد حتما تگم کن بیامانشاالله اول سالم باشه ...

حتما عزیزم تگت میکنم ساعت ۴ونیم میرم سونو برام دعا کن

بیشتر برام دعا کن که اگه دختر بود زود با این قضیه کنار بیام چون ته دل خودم میگه دختره 

حتما عزیزم تگت میکنم ساعت ۴ونیم میرم سونو برام دعا کنبیشتر برام دعا کن که اگه دختر بود زود با این قض ...

منم سری پیش گفتم ک پسره. ان شالله اول تنش سلامت دوم خدا حاجت دلت رو بده و دلت رو شاد و لبت رو خندون کنه

حتما تگم کن

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
منم سری پیش گفتم ک پسره. ان شالله اول تنش سلامت دوم خدا حاجت دلت رو بده و دلت رو شاد و لبت رو خندون ...

آخی نی نیت داره دیگه به دنیا میاد ایشالا به سلامتی چشم تگت میکنم ممنون بابت دعای قشنگت

آخی نی نیت داره دیگه به دنیا میاد ایشالا به سلامتی چشم تگت میکنم ممنون بابت دعای قشنگت

بله عزیزم اگه خدا بخاد اخرش. س شنبه وقت سزارین دارم.  

منتظرم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
بچه ها رفتم سونو خداروشکر بچم سالمه و پسر 😍ممنون از دعاهاتون

خب خداروشکر    

امسال سال پسر. اکثر اطرافیانمون هم پسر باردارن

ان شالله ک بسلامتی بغل بگیریش. برا منم با حال خوبت دعا کن

س شنبه وقت عمل دارم. دعا کن امیرمحمدم رو سالم بدنیا بیارم  و با هم برگردیم خونه  

خب خداروشکر امسال سال پسر. اکثر اطرافیانمون هم پسر باردارنان شالله ک بسلامتی بغل بگیریش. برا منم ...

ممنون عزیزم

ایشالا به سلامتی  استرس نداشته باش اومدی از عمل سرپا شدی خبر بده از حالت تگم کنی حتما

چه اسم نازی نامدار باشه گلم

2810