2777
2789
[QUOTE=351990123]خب خداروشکر امسال سال پسر. اکثر اطرافیانمون هم پسر باردارنان شالله ک بسلامتی بغل ...

سلامت باشی گلم؛ نذر اسم محمد داشتیم‌  چشم عزیزم حتما خبرت میدم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها رفتم سونو خداروشکر بچم سالمه و پسر 😍ممنون از دعاهاتون

هورااااااااااااااااا خدا حفظش کنه 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
[QUOTE=351994942][QUOTE=351992499][QUOTE=351990123]خب خداروشکر امسال سال پسر. اکثر اطرافیانمون هم ...

۲تا دختر دارم. این سومی  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
استاتر دیدی گفتم پسره 🤪🤪🤪🤪🧿🦄🧿🧿

آره دیدی مرسی فدات شم🥰

شماها میتونین منبع درآمد داشته باشین پیج بزنین تو اینستا به خدا آخه اکثرا درست گفتین

جالبه خودم میگفتم دختره ته قلبم

[QUOTE=351999227][QUOTE=351994942][QUOTE=351992499][QUOTE=351990123]خب خداروشکر امسال سال پسر. اک ...

آخی ایشالا همشون سلامت باشن ولی حس خوبیه دو تا جنسو تجربه کنی

ما دورو اطراف معمولا دختر دار شدیم تجربه پسر نداریم یجوریم  دیشب به شوهرم میگفتم میترسم معتادی چیزی شه شوهرم میخنده میگه خدا به کدوم حرفت گوش بده آخه

[QUOTE=352034690][QUOTE=351999227][QUOTE=351994942][QUOTE=351992499][QUOTE=351990123]خب خداروشکر ...

عین منی پس  منم هزار فکر و خیال میکنم

گاهی شوهرم میگه نگه داری پسر سخت تره. منم همیشه میگم کاش از اخلاق و منش شبیه تو بشه

ان شالله ک اول سلامت دوم عاقبت بخیر بشن  ما ک سعی خودمون رو برا تربیت درستشون میکنیم بقیه اش مونده ب جنم و معرفت خودشون. توکلت علی الله

استارتر همه پیاماتو دیدم خداروشکر که به خواسته دلت رسیدی.بااجازت منم عکس ان تی مو بزارم نظر بدین.منم ...

فدات شم ممنون از لطفت

ایشالا به سلامتی عزیزم اینجا اکثرا حدسشون درست دراومد واسه من که

خودت دوست داری چی باشه این ناخواسته خواستنیت😍؟؟

فدات شم ممنون از لطفتایشالا به سلامتی عزیزم اینجا اکثرا حدسشون درست دراومد واسه من که خودت دوست داری ...

من ۳۵ سالمه. ۵ سال ازدواج کردم ولی اولین بچمه،من مایلم دختر باشه چون بچه اول دختر باشه خیلی کمک روحی بزرگ به مادرشه

استاتر دیدی گفتم پسره 🤪🤪🤪🤪🧿🦄🧿🧿

عزیزم میشه بگی این عکس به دختر میخوره یا پسر

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2810