2777
2789
عنوان

خواهرم تو مرز طلاقه 😭دلم خیلی میسوزه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 41 پست
پسره توان مالی ندارع همینجوریش ک خرج کرایه خونه نمیدن هم پسره نتونسته یه جفت کفش بخره چه برسه به این ...

خب خونه رو بگیره بعد خواهرت برگرده ولی اگه انقدر براش وضع مالی مهم بود باید بیشتر تحقیق میکرد

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

وای خوب این دیگه فایده نداره منم خیلی قهر کردم البته من شوهرم از خونه بیرونم می کرد و همیشه به بقیه ...

اینم شوهرش انداخته بیرون چن بار گفته برو گمشو؛گاهی خودش اومده بیرون ؛ ولی این اواخر دیگه هیچ ارزش و ترسی نداره پسره کلا ترسش ریخته هرچی دوست و آشنا هست رفته گفته خانومم دختر نبود با یه پسر دیگ گرفتمش ؛ برام شام نمیپزه و....حرف های خیلی زشت و بد زده ؛ حتی به من تحمت زده گفته خواهرش لاته کلی دوس پسر داره و....شهر ما کوچیکه فوری تو شهر پخش میشه این چیزا ؛ اونم از این میترسه ک بیشتر آبروش رو ببرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دگ همه میدونن هر مردی که طلاق گرفته این اراجیف میگه

اخه فک کن خواهرم باز زنش هست ؛؛؛ من بیچاره مجردم تقصیر من چیه ؟ آش نخورده دهن سوخته هستم هیچ دخالتی هم نکردم ولی اونا دارن آبروی منم میبرن من دارم می‌سوزم 

خوب همچین مرد بی غیرتی رو می خواد چی کار؟؟ آدم شوهر می کنه حداقل سایه ی یه مرد بالاسرش، باشه. مدرک د ...

خواهرم محکم وایستاد جلوش گفت ازت شکایت میکنم داری بیخود تحمت میزنی پسره کتمان کرد گف من همچین حرفی نزدم مثلا پیش وکیل و دادگاه نمیگه ک ....تو دورهمی با دوستاش یا مثلا پیش مردهای لات شهر ک میدونه همه رو میشناسن میندازه سر دهن ها قایمکی 

2805
خب خونه رو بگیره بعد خواهرت برگرده ولی اگه انقدر براش وضع مالی مهم بود باید بیشتر تحقیق میکرد

از اول گفتیم این ازدواج اشتباهه به حرف هیچ کس گوش نداد الان ما هم با این بیچاره شدیم ؛ فک کن من مجردم آش نخورده دهن سوخته هستم پسره پشت سر من کلی صفحه گذاشته آبروم رو برده ینی منم با خواهرم سوختم

اخه فک کن خواهرم باز زنش هست ؛؛؛ من بیچاره مجردم تقصیر من چیه ؟ آش نخورده دهن سوخته هستم هیچ دخالتی ...

آره میدونم عزیزم خدا جوابشو بده

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

تو قوی بودی خوش به حالت این اصلا قوی نیس به شدت روحیه ضعیف داره اصلا صبر ندارع بیشتر دعواهاش هم به خ ...

باید درس عبرت بگیره ... اگه دوس داشتی تایپک داستان من و خانوادم رو بخون ببین چقدر سختی کشیدم

چلم شلم شوربایی راه انداختن

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️