2777
2789
عنوان

خواهرم تو مرز طلاقه 😭دلم خیلی میسوزه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 41 پست
اره خودش روحیه اش قبول نمیکنه میگه از این به بعد هر پسری بفهمه مطلقه هستم پیشنهاد. میده بهم من نمیتو ...

چه طرز،فکر اشتباهی... من خودم ۳ سال و نیم مطلقه بودم ... اینکه کسی پیشنهاد بده بسته به رفتار خودش داره... همه مردهای مطلقه هم بد نیستن ... شوهر من الان یه مرد مطلقه اس ... بچه هم داره ...

چقدر سخته خواهرت شرایطش شبیه منه. اولین اشتباهش همین کشوندن دعوا به خانواده هاست. اگر نمی خواد طلاق بگیره باید سعی کنه بتونه صبرشو بالا ببره اولا که اصلا بچه دار نشه بعدم باید شوهرشو تو مشتش بگیره خیلی سخته منم شوهرم تقریبا همین جوری بود. الانم بهش بگو سنگین و رنگین بشینه یا یه بزرگتر اگر دارید واسطه بشه البته اگر بهش تهمت دزدی زدن چون گفتی دادسرا که دیگه واقعا باید تموم کرد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فاکتور طلا به اسم مادر شوهره؛ پسره از تو خونه هرچی مادر شوهر خرید عروسی کرده بود برداشته سرویس ط ...

اوه از اینا دیدم بقیه طلاهای عروسی چی فکر کردم هدیه ها رو برداشتن

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

چه طرز،فکر اشتباهی... من خودم ۳ سال و نیم مطلقه بودم ... اینکه کسی پیشنهاد بده بسته به رفتار خودش دا ...

شما چن سالت بود ؟ درسته هرکس یه معیار داره ولی این هم اخلاقش اینجوری هست دیگه میگه اصلا دنیا رو سرم خراب میشه اگه بهم برچسب مطلقه رو بزنن میگه نمیخوام زندگیم رو از دست بدم ولی آخه کلا پسره نیست ک هیچ سراغی ازش نگرفته میگه باید بیخیال خانوادت بشی 

2805
اوه از اینا دیدم بقیه طلاهای عروسی چی فکر کردم هدیه ها رو برداشتن

عزیزم هیچ عروسی براش نگرفتن ک نمیدونی چه بلاهایی سرمون اوردن آخر سر هم گفتن شما نزاشتید عروسی بگیریم ؛ کلا سر تا پا خرجی ک کرده بود سرویس طلا بود ک اونم برداشتن

چقدر سخته خواهرت شرایطش شبیه منه. اولین اشتباهش همین کشوندن دعوا به خانواده هاست. اگر نمی خواد طلاق ...

تا پای کلانتری هم کشوندع شد بیچاره مادرم کلی فش شنید از دامادمون و مادرش ؛ عصرش خواهرم دست از پا دراز تر خودش برگشت خونش ؛ دو هفته بعد دوباره دعوا کرد و‌زنگ زد به مادرم با داد و بیداد هر دعواش رو به مادرم گفته و اونم نتوانسته تحمل کنه گفته دخترم پاشو بیا خونه اینم با یه ساک اومده خونه ینی نزدیک یه سال میشه ک‌هر هفته دعوا درس کردن خواهرم یه بار هم نتوانسته حل کنه بین خودشون همه رو قهر کرده 

شما چن سالت بود ؟ درسته هرکس یه معیار داره ولی این هم اخلاقش اینجوری هست دیگه میگه اصلا دنیا رو سرم ...

من ۳۴ سال . منم اولش فکر میکردم دیگه نمی تونم مثل قبل زندگی کنم .ولی کم کم زندگیم به حالت عادی برگشت طوریکه هرجور دلم میخواست می گشتم . مستقل زندگی کردم . به حرف مردم اهمیت نمی دادم و تو مجالس همیشه خودم رو شاد نشون میدادم . همه تعجب میکردن ... بعد از ۳سال و نیم هم بطور،اتفاقی با همسرم آشنا شدم ... خداروشکر انگار واسه هم ساخته شدیم...

تا پای کلانتری هم کشوندع شد بیچاره مادرم کلی فش شنید از دامادمون و مادرش ؛ عصرش خواهرم دست از پا درا ...

وای خوب این دیگه فایده نداره منم خیلی قهر کردم البته من شوهرم از خونه بیرونم می کرد و همیشه به بقیه زنگ می زد بیایید ما داریم دعوا می کنیم. آخر حرمتا شکسته شد رفت و آمد ها قطع شد الانم با دو تا بچه داریم جدا میشیم. این زندگی دیگه برا خواهرت زندگی نمیشه. الان جدا بشه بهتره یه کمم عبرت بگیره هم از انتخابش هم از رفتارش. من خودمم این روزا همش خودمو سرزنش می کنم ولی خوب شوهرم بیشتر مقصر بود. 

عزیزم هیچ عروسی براش نگرفتن ک نمیدونی چه بلاهایی سرمون اوردن آخر سر هم گفتن شما نزاشتید عروسی بگیریم ...

خواهرت یا شرط بزاره خونه اجاره کنه و یک حقی چیزی بگیره یا اگه قبول نکرد طلاق خواست بگیره شما هم آبروشون ببرین البته شما هم نبرین خدا چوب بی صداشو داره ولی مشکل خواهرت وابستگیه این مادرشوهره ک انقدر حرف زده پشت سرتون هنوز به غیرت خواهرت برنخورده؟ واسه همین بهش بگو برات خونه بگیره که بعدا اگه نگرفت بدونه که ارزشش پیش این مرد چقدره و طلاق گرفتن براش راحت تر بشه

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

من ۳۴ سال . منم اولش فکر میکردم دیگه نمی تونم مثل قبل زندگی کنم .ولی کم کم زندگیم به حالت عادی برگشت ...

تو قوی بودی خوش به حالت این اصلا قوی نیس به شدت روحیه ضعیف داره اصلا صبر ندارع بیشتر دعواهاش هم به خاطر همین روحیش بوده

خواهرت یا شرط بزاره خونه اجاره کنه و یک حقی چیزی بگیره یا اگه قبول نکرد طلاق خواست بگیره شما هم آبرو ...

پسره توان مالی ندارع همینجوریش ک خرج کرایه خونه نمیدن هم پسره نتونسته یه جفت کفش بخره چه برسه به اینکه خونه کرایه کنه اتفاقا هدف اونا هم همینه دیگه پسره گفته تو یه محله پایین شهر کرایه کنم دیگه مادرم دخالت نکنه در صورتیکه اینا همه حرف مادر شوهره هست میخواد خونه رو هم بگیره ک زندگی خواهرم بیاد پایین نمیتونه تحمل کنه ک زندگی سطح بالا داشته باشن ؛ فک کن پسر بیکار باشه خونه پایین شهر باشه کرایه باشه ؛ واقعا به چیش دلخوش کنیم؟ عروس نگرف یه خرجش طلا بود ک اونم برداشته برده برا مادرش 😔به خواهرم گفتیم طلاق بگیر میگه من از عواقبش خبر دارم این آبرو برام نزاشته به مردهای غریبه گفته زنم دختر نبود با یه پسر گرفتمش براهمین طلاق میدم دامادمون حتی به من هم رحم نکرده آبروی منم برده گفته خواهرش هم لاته

بهش بگو یه کم برا خوذش ارزش قائل بشه الان تموم کنه بهتره تا چند سال بعد با چند تا بچه

ما میگیم میگه پسره برام آبرو نزاشته بمونه راست هم میگه به مردهای دیگه گفته زنم دختر نبود با یه پسر مچشو گرفتم برا همین غیرتم نکشید طلاق دادمش اون حتی به من هم رحم نکرده گفته خواهرش هم لاته ؛ از طرفی خواهرم میگه من طلاق بگیرم فردا مجبورم با یه مرد مطلقه ازدواج کنم ک اونم صددرصد ایراد داره ک‌زن طلاق داده 

ما میگیم میگه پسره برام آبرو نزاشته بمونه راست هم میگه به مردهای دیگه گفته زنم دختر نبود با یه پسر م ...

الان دگ همه میدونن هر مردی که طلاق گرفته این اراجیف میگه

ما میگیم میگه پسره برام آبرو نزاشته بمونه راست هم میگه به مردهای دیگه گفته زنم دختر نبود با یه پسر م ...

خوب همچین مرد بی غیرتی رو می خواد چی کار؟؟ آدم شوهر می کنه حداقل سایه ی یه مرد بالاسرش، باشه. مدرک داره که شوهرش همچین حرفی زده بره شکایت کنه پدرشو دربیارن. مگه الکی تهمت زنا زدن. 

2810