2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله؟ چون پریود نشدم ننیدونم از استرسه

عزیزم براساس تجربه میگم . اصلا و ابدا امکان بارداری نیست خیالت راحت باشه اگر باکره هستی که به هیچ عنوان باردار نیستی اگر هم باکره نیستی بازم امکانش نیست بدون دخول و اینکه آب داخل واژن بره باردار بشی. به خاطر استرس اینجوری شدی منم این بلا سرم اومد شب و روز خواب نداشتم انقدر استرس داشتم الکی الکی زعفرون خوردم ولی بعد ۱ ماه که پریودم عقب افتاده بود پریود شدم

عزیزم براساس تجربه میگم . اصلا و ابدا امکان بارداری نیست خیالت راحت باشه اگر باکره هستی که به هیچ عن ...

بله باکرم و اصلا واژنم برخورد نداشته استرس دارم یوقت حواسم نبوده رفته باش خاب ندارم از استرس

بله باکرم و اصلا واژنم برخورد نداشته استرس دارم یوقت حواسم نبوده رفته باش خاب ندارم از استرس

نه دقیقا من همین بلا سرم اومد منم باکره ام تازه من آب ریخت روی واژنم و هیچی نشد اصلا نگران نباش دوستمم مثل خودم اینجوری شد یه مدت پریود بخاطر استرس عقب میوفته ولی امکان بارداری نیست خیالت راحت بگیر بخواب از من بشنو چند روز دیگه هم پریود میشی