دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چه طور دختر رو گفت با این درصد بالا پسر باشه باز زودتر مشخص میشه و درست هست معمولا ولی بگن دختر احت ...
به منم گفته احتمالاپسر توی ۱۳ هفته.چقد میتونم اعتمادکنم؟
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
انشالله سلامت باشه در مرحله اول.بعدش هرچی هست قربونش میرم.
التماس دعا
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
عزیزم رفتم چنتا از تاپیکاتون خوندم. منم مثه شما نه پدر دارم نه برادر. خواهرم دوتا دختر داره همه گفتن اینا همشون دخترزا هستن مثه مامانشون. من که باردار شدم خودم و خواهرم نذر کردیم پسر بشه که شد. از خوشحالی رو ابرا بودیم اولین پسر خانوادمون شد ولی چه فایده کاش بزور از خدا چیزی نخایم ۳ سالشه حرف نمیزنه دستشویی نمیره دکترا تشخیص اوتیسم دادن دلمون خونه😔 مانانمم میگه کاش همینم دختر میشد ولی سالم گوربابای حرف مردم بزار میگفتن همشون دخترن. شماهم خداروشکر کن بچه هات سالمن نه مثه من از بیدار شدن صبح هراس دارم از جیغ زدنای دوساعته پسرم