2777
2789
انشالله سلامت باشه در مرحله اول.بعدش هرچی هست قربونش میرم.التماس دعا

الهی نی نی خوشگلت سالم و سلامت باشه و به وقتش بغلش کنی 

سلامتی مهمترین جیزه 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم یه دختر دارم و یهویی و غیر منتظره باردار شدم

اولش پشیمون بودم ولی گفتم حتما حکمتی توش هست خدا خواسته 

الانم هرچی جنسیتش باشه برام مهم نیست فقط میگم سالم باشه عاقبتش بخیر باشه 

وگرنه دختر و پسر چه فرقی داره برای مادر 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رفتم چنتا از تاپیکاتون خوندم. منم مثه شما نه پدر دارم نه برادر. خواهرم دوتا دختر داره همه گفتن ...

میدونی دلم یه حامی میخاد شوهرم ازش آبی گرم نمیشه وقتی میبینم پسرا چقد هوایه ماماناشونو دارن دلم قنج میره وقتی مامانی میره آرایشگاه پسرش کلی براش ذوق میکنه امادختر حسادت میکنه و خیلی چیزایه دیگه میخام پشتم باشه نمیدونم بازم هرچی خدا بخواد شاید میخاد تا آخرش حسرتش رودلم بمونه

میدونی دلم یه حامی میخاد شوهرم ازش آبی گرم نمیشه وقتی میبینم پسرا چقد هوایه ماماناشونو دارن دلم قنج ...

انشالله که همونی میخای بشه اگه پسرم باشه سالم باشه سلامتم بدنیا بیاد.  منم شوهرم اصلا پشتم نیست هیچوقت تو زندگیم مردی نبوده که حامی باشه برام باهاش بیرون برم حسرتش همیشه میمونه بدلم. پسرمم که اینجوری شده میدونم بزرگ بشه پشتم نیست. روز عروسیم حتی یه مرد نبود کمرمو ببنده مجبور شدن به برادرشوهرم بگن از خجالت آب شدم. انگار خدا واسه بعضیا نمیخاد حامی و پشت داشته باشن

مال من ان تی گفته بود ۹۹ درصد دختر یک در صد پسر ولی در آخر ۱۰۰ در ۱۰۰ پسر شد دقیق مال یکی از آشناها ...

به منم تو ۱۲هفته و ۴روز گفت بر اساس زاویه که میبینم احتمال زیاد دختر-من به همه گفتم