2777
2789
عنوان

مرده زایی

339 بازدید | 13 پست

آیا کسی بوده با داشتن بچه سالم. تو ماه های آخر جنینش بمیره.  چه علائمی داشتید. یا به علت کم بودن رشد جنین تو ماه‌های آخر. چون به من میگن بچه رشدش کمه  از رو شکم میشه.؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو دادین؟رشدشو چک کنین؟

تو بیست و نه هفته  رفتم گفتم کمه بعد دکترم از رو شکمم گفت کمه الانم اطرافیان میگن شکمت خیلی کوچیکه  نسبت به اینکه یک ماه دیگه زایمانته

برای وزن گیری جنین» حلیم، بستنی، کباب، دلستر، میوه، آب، تااا میتونی بخور حتی به زور، اصلاااا غذاهای چرب و سرخ کرده مصرف نکن، استراحت کن، و بیشتر به پهلوی چپ بخواب تا خونرسانی و اکسیژن به جنین راحت تر انجام بشه. 

اینا رو مصرف کنی قطعا وزنش بالای 3میرسه

وضعیت مالی همچین آکی نیست.حتما میگی چرا بچه آوردی  این بچه ناخواسته بود  با قرص باردارشدم فکرشم نمیکردم. هر کار کردم سقط نشد کارم به بیمارستان کشید ولی کورتاژ نکردن دکترا. دست از پا درازتر برگشتم  الان روحیه صفر نمیتونم این غذا ها رو تهیه کنم  همون غذای معمولی  بعضی وقتا  م هیچی  نمی‌خورم یعنی اشتها ندارم خیار میخورم همه میگن بده نخور. خوب چی بخورم. همش تو دلم میگم ای کاش نمونه اونم راحت میشه 

وضعیت مالی همچین آکی نیست.حتما میگی چرا بچه آوردی این بچه ناخواسته بود با قرص باردارشدم فکرشم نمیک ...

ناشکرییییی نکن دیگه آفرین

انشالله براتون برکت بیاره

همون غذاهای مایع بخور سرخ کردنی نخور آب زیاد بخور ب پهلوی چپ بخواب، حله

روحیه تو هم بهتر کن دیگه، میدونی چندین نفر تو حسرت بچه ن؟

میدونم دست خودم نیست همه میگن سی و هفت سالمه برای بچه آوردن. خیلی زیاده  همه از روز اول میگفتن بنداز. منم تلاشمو کردم نشد. الانم این وضعیت اسفبار 

عزیزم چشمی اشتباهه.

به منم دکتر گفت بچه کوچیکه ولی سونوگرافی گفت نرماله.

منم غذاهای عادی میخورم.

توکل کن به خدا.

برات هدیه فرستاده نمیذاره به اون و شما بد بگذره.

بپذیر و از خدا کمک بخواه.

بعدم مگه ۳۷ سال زیاده الان دخترا این سن تازه ازدواج میکنن.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍