2777
2789
عنوان

واسه درمان سرماخوردگی کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 86972 بازدید | 34 پست

دوستم برای بچه هاش وقتی سرما میخوردن اویشن دم میکرد.

ولی اگه نامزدت زیاد سرما میخوره بگو پاشه بره دکتر و کامل درمان کنه و بعد هم یه واکسن انفلونزا بزنه  چون کسایی که زیاد سرما میخورن مشکل الژی و سینوزیت دارن و این طور ادما هم زود به زود تو پاییز و زمستون مریض میشن و واکسن باعث میشه کمتر سرما بخورن یا شدت سرماخوردگی هاشون کمتر بشه.

یه خانوم دکتری هم اوندفعه میگفت قرص نو فلو بخورین.

بهش بگو راستشو بگو از امپول میترسی نمیری دکتر؟

دوستم برای بچه هاش وقتی سرما میخوردن اویشن دم میکرد. ولی اگه نامزدت زیاد سرما میخوره بگو پاشه بره د ...

نه بابا ترس چیهه اخه 😂😂وقت نداره برا کنکور میخونه عزیزم نرسی که راهنمایی کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه اسم قرص بگی عزبزم؟چایی نبات واسه گلودردش ضررنداره؟

عزیز فقط سیر ، ی سوپ مرغ درست کن، چند حبه سیر بریز توش، عالی عالی ه، فقط با سیر درمان کنید، اگه سیر رو له. کنید یا تکه تکه خورد کنید مثل قرص با اب بخوره که عالی ه، 

شستن مرتب دستها، نخوردن ترشی و لبنیات در سرماخوردگی و انفولانزا عالیه.

سلام به همگی 

من با این روش دو ساله که سرما نخوردم و خدا رو شکر کرونا هم نگرفتم صبحها ناشتا عسل + آبلیمو تازه با آب ولرم و یک حبه سیر که ریز خرد کردم و خوردم 

و شبها موقع خواب دو سین میخورم ( نصف قاشق چای خوری ) دو سین همون مخلوط سیاهدانه و عسل هستش 

یک قاشق غذاخوری سیاهدانه رو پودر میکنم و سریع با سه قاشق غذاخوری عسل قاطی میکنم و در یک ظرف میریزیم و در جای تاریک مثل کابینت میزارم 

استفاده کنید حتما خیلی عالیه 

صلوات برای سلامتی امام زمان یادتون نره 

سلام

مداوم اب نمک قرقره کنید

قرقره با ابلیمو هم گلو رو تمیز میکنه

غذاهای گرم بخورید مثلا غذا رو با فلفل درست کنید

چایی رو حتما با زنجبیل.

یه لیوان شیر بجوشونید با یه قاشق زردچوبه بعد با خرما بخورید از پنی سیلین قوی تره

کلاه سرتون بذارید با روغن سیاهدونه یا نعنا پیشونی و گوش و گردنتون رو ماساژ بدید

گوش هاتون رو اینقد ماساژ بدید که بشه آتیش،اوموقع متوجه خاصیتش میشید!

اگه تب داشتین پا بذارید توو اب نمک،تب نداشتین برید زیر پتو و خودتونو با پتو خفه کنید!عرق خیلیییی خوبه!

من از اول تا اخر سرماخوردگیم سیر تکه تکه میکنم میذارم توو دهن

که مدام بوش بیاد

بوی سیر نمیذاره ویروس تکثیر بشه!هر15دقه یکی!

بخوراتم بخور اکالیپتوس بخور بابونه!بعدش حسابی خودتونو خشک کنید

هربارم برا فین نرین بیرون که سرما بهتون بخوره یا اب بزنید به دس و صورت!آب بینیتون رقیق شد یه دستمال بچپونید توو بینی

خوب خیس خورد بندازید دور و یکی دیگه بذارید!

این تلقینه خیلی بده،بدن یاد میگیره که هی اون عمل بالاکشیدن رو تکرار کنید ولی دستمال بذارید اوجوری نمیشید!

عنبرنسارام مال الاغیه که دو هفته به دنیا اومده،اینایی که توو بازار میفروشن مال الاغ بالغه که خاصیت نداره!

خدا کنه دشمنامونم مریض نشن

یا حق

يا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِكْرُهُ شِفآءٌ

بهترین و موثر ترین درمان و بهتره بگم  بهترین پیشگیری برای بیماری کرونا شیر بز هست چون 96 درصد پروتئین و ویتامین داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش بسیار بالایی داره فقط کافیه روزی یک لیوان شیر بز بخورید میت نید خواص سیر بز رو در اینترنت سرچ. کنید اما فقط شیر بز رو از یه جای مطمن بخرید لبنیات بز مروگل رو سرچ. کنید بهترین جا برای تهیه شیر بز رو میاره هم بهداشتی هست هم همه فصل‌های سال شیر بز داره

شربت ردکولد ضد سرفه، ضد ویروس و ضد تب و مهم تر از همه به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کلی کمک میکنه و این شریت برای کودکان بالای 2سال هم استفاده میشه و طعم این شربت بسیار مورد پسند کودک شما است و مصرف این  شربت کودکتان را مقابل ویروس ها مقاوم میکنه. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/redcold/

بهترین و موثر ترین درمان و بهتره بگم  بهترین پیشگیری برای بیماری کرونا شیر بز هست چون 96 درصد پروتئین و ویتامین داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش بسیار بالایی داره فقط کافیه روزی یک لیوان شیر بز بخورید میت نید خواص سیر بز رو در اینترنت سرچ. کنید اما فقط شیر بز رو از یه جای مطمن بخرید لبنیات بز بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار  اگر خواستید مزرعه بز مروگل رو سرچ  کنید آدرس میاد بهترین جا برای تهیه شیر بز رو میاره هم بهداشتی هست هم همه فصل‌های سال شیر بز داره

فقط و فقط شیر بز هم باعث رشد خوب کودکان میشه هم باعث افزایش وزن میشه هم اینکه واقعا سیستم ایمنی رو بالا میبره طوری که کودکان رو در مقابل ویروس هاو باکتری ها حفظ میکنه اگر در گوگل سرچ. کنید متوجه میشین چه خاصیت‌های داره در اطراف تهران یه مزرعه هست تمام فصل‌ها شیر بز داره مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد

2810