2777
2789
عنوان

سوالات زنان و مامایی خود را بپرسید

234 بازدید | 45 پست

⭕4 چیز که نوع عادت ماهیانه درباره شما می گوید

✔️عادت ماهیانه نشدن:  نشانه سندرم تخمدان پلی کیستیک، چربی بدنی کم، اختلال عملکرد تیروئید، استرس. شایع ترین دلیل قطع عادت ماهیانه واضح است: بارداری یا یائسگی

عادت ماهیانه دردناک: نشانه آندومتریوز، فیبروئید، زخم واژینال

✔️عادت ماهیانه شدید: نشانه فیبروئید ها، هموفیلی، عدم تعادل هورمونی

✔️عادت ماهیانه نامنظم: نشانه فیبروئید، عدم تعادل هورمونی، پولیپ

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

پاسخگوی پرسشهای شما بانوان در برنامه روبیکا و واتساپ هستم 

در گوگل مامابان را سرچ کنید وارد سایت شوید و عضو کانال روبیکا و یا واتساپ شوید و پرسش خود را در پی وی بپرسید و پاسخ سوالات خود را بصورت رایگان دریافت کنید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای تهوع صبحگاهی بارداری جیکار کنم؟

اب انار میگن خوبه ک الان نیست باید دورانش بگذره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دوران pms قرص داره

از اون حالت عصبی بخوایم در بیایم

من بعد زایمانم خیلی عصبی و ب معنای واقعی هاپو میشم

باید برم روانپزشک؟

چون دوس ندارم بقیه روزا آرومترم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
سلام،موقع رابطه سمت راست شکمم درد میکنه تا یک روز بعدش،از چیه

اگر علائم تخمدان پلی کیستیک یا ستبقه هر نوع کیست تخمدانی داشتید باید سونو بدید اگر هم نه که مشکلی نیست بخاطر فشار وارد شده تخمدانتون تخت فشار قرار میگیره

دوران pms قرص دارهاز اون حالت عصبی بخوایم در بیایممن بعد زایمانم خیلی عصبی و ب معنای واقعی هاپو میشم ...

بله داره قرص تو پی وی پیام بزارید در روبیکا تا دارو معرفی کنم 

پاسخگوی پرسشهای شما بانوان در برنامه روبیکا و واتساپ هستم در گوگل مامابان را سرچ کنید وارد سایت شوید ...

هفته دهم بارداری هستم وبارداری اولمه هیچ علائمی ندارم ویار تهوع هیچی. طبیعیه؟ 

ویار به چه چیزایی ربط داره؟