2777
2789
عنوان

سوالات زنان و مامایی خود را بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 45 پست
سلام ماه آخر بارداری هستماز دیروز که راه میرم شکمم خیلی سفت میشه و حرکت بچه زیادیترسم نکنه زود به دن ...

عزیزم نو پی وی روبیکا پیام بزار تا اونجا دقیق مشکلت رو بررسی کنم و علائم خطر رو باهم چک کنیم

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فاصله بین شروع پریود تا پریود بعدی چند روزه ؟!سن و تاهل و تعداد زایمان و سابقه مصرف دارو و بیم ...

من باتاخیر حدود یک هفته چهارم پریود شدم تادهم ادامه داشت هفدهم باز پریود شدم یک بسته ال دی خوردم ماه بعد حدود سیزدهم پریودشدم بافاصله هفت هشت روز از پری اول برای بار دوم هم پریودشدم الان شش روزه پریودم دوتابچه دارم هر دوروسزارین شدم قرص بخصوصی هم مصرف نمیکنم ،از وقتی که ماهی یدونه ویتامین د میخورم اینجوربهم ریختم میشه ربطی داشته باشه ؟ممنون از پاسخگوییتون

هفته دهم بارداری هستم وبارداری اولمه هیچ علائمی ندارم ویار تهوع هیچی. طبیعیه؟ ویار به چه چیزایی ربط ...

ویار و تهوع در صورت جنسیت پسر کمتر میشه گاهی هم بسته ژنتیکتون هست که خانوادتون تهوع داشتید دوران بارداری یا خیر،اصولا هم نداشتن ویار و تهوع هیچ مشکلی محسوب نمیشه

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
راههای انتقال زگیل تناسلی چیه ؟ممکنه از طریق تخت آلوده یا پروپ سونوگرافی منتقل بشه؟

خیر به هیچ‌ عنوان رابطه باید باشه یا اینکه زخم باز باشه و تماس باشه با محل الوده

ویار و تهوع در صورت جنسیت پسر کمتر میشه گاهی هم بسته ژنتیکتون هست که خانوادتون تهوع داشتید دوران بار ...

خانوادم ویارشون خیلی شدید بود برای من اصلا هیچ علائمی ندارم 

عذرمیخام ویار به چه چیزی ربط داره به ویتامینهای بدن مادر؟ من لاغزم ممکنه از اون باشه که هیچ علائمی ندارم؟

من باتاخیر حدود یک هفته چهارم پریود شدم تادهم ادامه داشت هفدهم باز پریود شدم یک بسته ال دی خوردم ماه ...

اگر دی 50 هزار بوده بله میتونه ربط داشته باشه خصوصا اکر بدون آزمایش دادن ویتامین دی خوردید،ببین گلم فاصله بین دفتر هر دو پیوند از 25 روز هم میشه باشه و طبیعیه اما کمتر نباید باشه شما دیگه ال دی نخور از شب پانزده سیکل تا شب بیست و پنج شبی یه دونه قرص مدروکسی پروژسترون بخور ببین چطور میشه خوب نشدی باید حتما سونو بدی 

خیر به هیچ‌ عنوان رابطه باید باشه یا اینکه زخم باز باشه و تماس باشه با محل الوده

من سزارین شدم و ۱۰روز بعد سونوگرافی رحم و تخمدان دادم 

دقیقا پروپ با محل زخمم برخورد می‌کرد که هنوز زخمش خوب نشده بود 

الان خیلی استرس دارم یعنی نگران نباشم ؟

۸ماه گذشته اگه پاپ اسمیر بدم مشخص میشه مبتلا شدم یانه ؟

خانوادم ویارشون خیلی شدید بود برای من اصلا هیچ علائمی ندارم عذرمیخام ویار به چه چیزی ربط داره به ویت ...

نه عزیزم هیچ ارتباطی نداره به چیزی تنها چیزی که ثابت شده است رو فرمودم خدمتتون ژنتیک و جنسیت گاهی هم بدون علت ویار کم و زود میشه (بر اساس مقدار هورمون بارداری)

من سزارین شدم و ۱۰روز بعد سونوگرافی رحم و تخمدان دادم دقیقا پروپ با محل زخمم برخورد می‌کرد که هنوز ز ...

به هیچ عنوان نگران نباش بهتون قول میدم همچین چیزی محاله،هیچ کاری هم نمیخاد انجام بدی همکارانمون پروپ رو الکل میزنن و حتی ژل لوبریکانت هم خودش از بین میبره

اگر دی 50 هزار بوده بله میتونه ربط داشته باشه خصوصا اکر بدون آزمایش دادن ویتامین دی خوردید،ببین گلم ...

بله 500000بوده ولی ویتامین دی بدنم 8بوده این دوماه روکه خوردم اینجور شدم حالا سونوهم میدم برای اطمینان ،مشکل اینه به پونزدهم نمیرسه که قرص بخورم یه هفته بعد من پریودمیشم

بله 500000بوده ولی ویتامین دی بدنم 8بوده این دوماه روکه خوردم اینجور شدم حالا سونوهم میدم برای اطمین ...

خب پس با همون ال دی ادامه بده اما قرص روجا یا روکین استفاده کن نه مارک ال دی