2777
2789
عنوان

وای ک چقدر از زایمان میترسم خانم هایی سزارین کردین پشیمون نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست

من طبیعی بودم

به نظرمن بعد زایمان ادم سرحال باشه می ارزه به دردش

من بعد زایمان خیلی راحت بودم شیر میدلدم راه میرفتم میخندیدم غذا میخوردم 

هم اتاقیام سزارینی بودن رنگ و روی زرد ،به زور شیرمیدادن ،بیحال .... اونارو دیدم گفتم شکرخدا

من ۴ تا بچه دارم 

۲تا طبیعی

۲تاسزارین

اگه آدم قراره ۱۰ تا بچه بیاره سزارین کنه

من تجربه ی دوتاشو داشتم سزارین هزار برابر از طبیعی بهتره...

طبیعی به معنای واقعی پاره میشی ،ولی سزارین چشم باز میکنی مبینی نوزاد کنارته....درداتم زیاد نیست اونم با شیاف دیکلوفناک هر۱۲ ساعت کنترل میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز زایمان نکردم اما طبق تجربه اطرافیانم باید بگم هردو درد داره...هردو برش و بخیه داره 

هردو عوارض بعد عمل داره گاهی تا چندسال

اما باید ببینی کدوم برای تو مناسبه

به هرحال باید زایمان کنی...

الهی بگردم فقط طرز فکرتو برم 🤣 بلاخره از یه جایی بیاد بیرون به هرحال خدا حفظش کنه کوچولوتونو

😅😅

ایشالا شما هم به سلامتی زایمان کنی و نی نی تو صحیح و سالم تو بغلت بگیری

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
خب عوارض بعدش چی افتادگی واژن و گشادی ..

اینم بگم بهت زایمان اولم بود بعد فقط شنیده بودم ک بعضی ها موقع بخیه ب دکترشون میگن. تنگ کنه 🤣کنه دیوونم گفتم ب دکترم 😅🤦🏼‍♂️فک میکردم اگ نگم همون‌جوری ول میکنه،ولی کاش نمیگفتم من تا ۶ ماه ب راحتی نمی‌تونستم رابطه داشته باشم،خیلی خیلی درد داشتم مث اولین بار،کم کم اوکی شد،ولی خب نمی‌دونم چرا فک میکنم سرم کلاه رفته☹️همه بهم میگفتن سز بده و عوارض داره،ولی اینجا همه میگن خوبه

اینم بگم بهت زایمان اولم بود بعد فقط شنیده بودم ک بعضی ها موقع بخیه ب دکترشون میگن. تنگ کنه 🤣کنه دی ...

نه عزیزم سر کسی کلاه نمیره توی این موضوع برعکس کسانی ک طبیعی میکنن دل جرعت خیلی دارن  مخصوصا وقتی بچه بیاد دیگ آدم به فکر دردو این چیزا نیست

خدا حفظ کنه فرزنداتونو  خوشگلم

نه عزیزم سر کسی کلاه نمیره توی این موضوع برعکس کسانی ک طبیعی میکنن دل جرعت خیلی دارن مخصوصا وقتی بچ ...

آخه من زنداییم سز شده بود،هم طبیعی،ازش ک پرسیدم میگف طبیعی خیلی بهتره،سز عوارض داره🥴ولی من کلا از زایمان ترسیدم،چون هم جفتم تیکه تیکه شد،هم ب خونریزی افتادم،خاطره بدی دارم