2777
2789
عنوان

با این وضع چطور بچه دوم و سوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 102 پست
نه من نگفتم کدومشون خوبه یا بده ،فقط خواستم توضیح بدم که انسان ها خصوصیات خیلی متفاوتی دارن در شرایط ...

آهان من اشتباه متوجه شدم ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه کاری هنوز. 😁از پوشک که بگیریش همه چی یادت رفته به دومی فکر میکنی اگر نکردی رفت مدرسه بیکار شدی ...

من۳قلودارم.تا میرن مدرسه،تازه نفسی میکشم،لش میکنم   تخت میخوااااابم.   اصلا نمیتونم تصور کنم  تایم  ازادمو   دوباره پُرکنم.🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من۳قلودارم.تا میرن مدرسه،تازه نفسی میکشم،لش میکنم تخت میخوااااابم. اصلا نمیتونم تصور کنم تایم ...

خدا حفظشون کنه . شما دیگه بر عکس استارتر  پیشکسوتی اشباع شدی 😂😂😂😂

ولی جدا از شوخی من نظرم اینه که ادم هر تعداد بچه که میخواد باید با فاصله کم بیاره تا کودکی با هم باشن سختی ها رو هم میکشی بعد بزرگ میشن و همه چی اسون تر میشه . و این که اگر از نظر روابط زوجین اوضاع خوبه و وضع مالی هم قابل قبوله واقعا بچه باید بیشتر از یکی باشه . 

من خودم هم دوتا دارم مدرسه ای . چشم انتظار اول مهرم 😉

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تازه هنوز اول اشتیاقت هست

اوج سختیت۱سالتا۳ساله.

بعد از مدتی چنان ب وجودش خو میگیری که بدون‌اون حتی کارای روزمره هم نمیتونی انجام بدی‌

البته بعد از مدت طولانی😁

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من سه تا دارم وضعمون متوسطه ...راضی از داشتنشون و از خدا میخوام چهارمی رو هم بده دخترم خواهر داشته ب ...

میتونم بپرسم درامدتون چقدره؟؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.