2777
2789
عنوان

با این وضع چطور بچه دوم و سوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 102 پست
بچه که بزرگتر میشه ادم تو نقشش راحت تر میشه، بعد که بیشتر میشه با بچه ارتباط کلامی داشت داشتنشم لذت ...

برا بچه اول به همه حق میدم اما دومی و سومی خیلی حوصله میخاد شایدم من تنبلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان اونی که با نوزاد میره مسافرت بده؟ خب خودشو میتونه جمع کنه که میره خیلیم خوبه

نه من نگفتم کدومشون خوبه یا بده ،فقط خواستم توضیح بدم که انسان ها خصوصیات خیلی متفاوتی دارن در شرایط یکسان 🙏🏻🌹

خب بگه مگه قراره همه چی برا بچه فراهم باشه😅

آره خب من خودم می‌دونم یه بچه خیلی راحته ولی میگم حداقل چند تا باشه که من مردم تنها نمونن برن خونه همدیگه یا هر هفته دعوت کنم خونم پر سر و صدا باشه 

فعلا که خدا همین یه دونه رو هم نمی‌ده 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

دلیلش اینه که تولید نسل و حفظ بقا، محکم ترین فرایندیه که تو خلقت بنا گذاشته شده و هیچ باگی توش نیس😅 

تا بچه را میفته و ازت جدامیشه یه حسی بهت میگه تو بچه میخوای بچه شیرینه دلتنگ یه بغل نوزادی، به طور عجیبی شدیییید! تولیدمثل بشر فرایند عجیبیه .

اگر به تصمیم بشر بود الان بشر منقرض شده بود😂 

اینا دست خودت نیس. حس ها و هورمونا همه کارا رو میکنن. مگه اینکه یه مانع خیلی بزرگ مقابلت باشه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
منکه برای اولی هم دلم قرص نیست از یه طرفم عاشق دوقلواممادرشوهرم برام لباس بچه فرستاده اینفدر عصبی شد ...

ب نظرم مادرشدن یک بار بد نیست به هرحال ما زنا غریزه مادری داریم از کودکی 

من سختی شب بیداری استرس خداینکرده مریضی و ملا مسئولیت مادری منظورمه

من نمیتونم خودمو مادر دوتا بچه تصور کنم توانایی ندارم برا ۲ تا بچه 

ولی دخترم از آب گل دراومده کلی باهم وقت میگذرونیم بیرون استخر کلاس اینا اذیت نداره برام طاقت ندارم دوباره خودمو تو سختی بندارم🤣

برا بچه اول به همه حق میدم اما دومی و سومی خیلی حوصله میخاد شایدم من تنبلم

شما بچه ات کوچیکه هنوز خیلی چیزا رو تجربه نکردی،انشالله به موقعش تجربه میکنی و هضم این موضوع راجت تر میشه. شایدم هیچ وفت نشه. ادمها باهم فرق دارن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
دلیلش اینه که تولید نسل و حفظ بقا، محکم ترین فرایندیه که تو خلقت بنا گذاشته شده و هیچ باگی توش نیس😅 ...

😂😂یعنی من تنبلم دوباره هوس مادری میکنم 

اخه من قبلا خیلی راحت بودم شبا خرناس میکشیدم بس میخابیدم سرکار میرفتم تا ظهر باز عصرا د بخواب شبا هم سرم تو اینستا😂😂😂

از افغانیتی سایت بپرس تخصصشو دارنیارو بچه اش ۷ماهشه میبینم بغلش کرده تکیه اش داده رو شکمش باز پنج ما ...

اونا ک اره

خیلی از اقرانیام همش شکمشون پره

بعد من موندم با مستاجری و بی پولی چطور جرات میکنن