امروز رفتم دکتر تحریک کرد دهانه رحممو یکم کمر درد دارم از اون موقع . شب دوساعت اینا میرم پیاده روی ،صبحم میرم باز دوباره پیاده روی . بنظرتون فردا پس فردا نی نی میاد؟ خسته شدم😥😥😥😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدا، بخیر و سلامتی🥹❤️ مبارک باشه انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی دلبر و سالم در آغوش بگیری میشه ازت خواهش کنم برای منم دعا کنی مامان بشم ب زودی 😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
احمقن دیگه آخر هفته بود رفتم فشارمو چک کنم خوب بود چون بالا پایین میرفت به محض اینکه از دهنم درومد نوبت سز دارم گفتن بیا داخل باید معاینه شی وبخاطر فشارت ۲ساعت چک کنیم خلاصه یکی از ماماها دید سروم دست منه واشتباهی آمپول فشار زد بهم با دکتره دعواش شد و......خلاصه معاینم کردن افتادم به لکه بینی به زور دهانه رحممو باز کردن وکیسه آبمو پاره کردن وجرواجرم کردن وخلاصه بچه رو کشیدن بیرون به حدی که بچم به محض دنیا اومدن از فشار آمپولایی که بهم زدن مدفوع کرد
فدات عزیزم . ان شالله به حق حضرت علی اصغر دامنت سبز بشه🤗🤗
قربونت برم مهربون😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫