2777
2789
دوممه

ان شاالله امشب و فردا ، تشریف میاره نی نی 

نمیخواهم استرس بدم ولی آماده باش 

حمام برو. ساک بچه رو آماده کن منم دعا کن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
😑🙄🙄🙄 جدی ؟ گمون نکنما😥😥😥 ولی کاش راست باشه امشب بیاد

عزیزم میشه با این حالت برام دعا کنی قلب جنینم تشکیل شده باشه و سالم رشد کنه برای زایمان راحتت ایت الکرسی میخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا، بخیر و سلامتی🥹❤️ مبارک باشه
 انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی دلبر و سالم‌ در آغوش بگیری
میشه ازت خواهش کنم برای منم دعا کنی‌ مامان بشم ب زودی 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم میشه با این حالت برام دعا کنی قلب جنینم تشکیل شده باشه و سالم رشد کنه برای زایمان راحتت ایت ال ...

چشم عزیزم حتما .ان شالله یه روزی مثل من تاپیک بزنی بپرسی چرا انقد نی نی جا خشک کرده تو دلم نمیخواد دنیا بیاد🤗🤗🤗⚘

دکترم گفت دو سه روز فرصت داری فقط فعالیت کن😥

همش چرته این حرفا

خودت میدونی زایمان درد داره پس انرژی تو نگه دار واسه زور زدن😂

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

ای خدا، بخیر و سلامتی🥹❤️ مبارک باشه انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی دلبر و سالم‌ در آغوش بگ ...

فدات عزیزم . ان شالله به حق حضرت علی اصغر دامنت سبز بشه🤗🤗

چرا انقد زود؟

احمقن دیگه آخر هفته بود رفتم فشارمو چک کنم خوب بود چون بالا پایین میرفت به محض اینکه از دهنم درومد نوبت سز دارم گفتن بیا داخل باید معاینه شی وبخاطر فشارت ۲ساعت چک کنیم خلاصه یکی از ماماها دید سروم دست منه واشتباهی آمپول فشار زد بهم با دکتره دعواش شد و......خلاصه معاینم کردن افتادم به لکه بینی به زور دهانه رحممو باز کردن وکیسه آبمو پاره کردن وجرواجرم کردن وخلاصه بچه رو کشیدن بیرون به حدی که بچم به محض دنیا اومدن از فشار آمپولایی که بهم زدن مدفوع کرد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فدات عزیزم . ان شالله به حق حضرت علی اصغر دامنت سبز بشه🤗🤗

قربونت برم مهربون😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫