2777
2789
عنوان

دخترقشنگم دنیااومد(مامان محمدشاهانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 154 پست
سلام عزیزم خوبم فدات موژان هم خوبه گلم الهی شکرراستش من ازاول دختردوست داشتم وقتی هم محمدشاهانوباردا ...

قربونت برم مهربونم که جواب دادی. خودمم همیشه دختر دوست داشتم و با توجه به سنم هم به نظرم دختر چون زودتر به عقل و کمال میرسه برام بهتره. فقط چون مدتها با اون توی ذهن خودم خاطره سازی کرده بودم و برنامه چیده بودم یه وقتایی به شدت حسرت نبودنشو میکشم. انشاالله خدا بهم فرصت مادری بده و یه فرزند سالم و صالح نصیبمون بشه و انشاالله مهرشو به دلمون بندازه که حسرت اون بچه از دلمون بیرون بره♥♥♥

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
قربونت برم مهربونم که جواب دادی. خودمم همیشه دختر دوست داشتم و با توجه به سنم هم به نظرم دختر چون زو ...

فدات شم گلم ان شالله هرچه زودترخدادامنتوسبزکنه باهرچی که صلاح میدونه چون خدابهترصلاح مارومیدونه شایدجبران پسرهای بهشتیمون دخترهای شیرین مثل فرشته باشه 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم 

تاپیکتون رو ذخیره کرده بودم پیگیر باشم  

الان خیلی اتفاقی بازش کردم دیدم بلــــــــــــــــــه خداجواب صبرت رو داده 🥹🥹🥹🥹

مبارکه گلم 

لذتش نوش جونتون

چقدر با تاپیک قبل ها گریه کردم و براتون دعا کردم 

الحمدلله

خداروصد هزار مرتبه شکر 

زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه انشالله 

موفقیت هاشو ببینی گلم 

❌لایک❌
سلام عزیزدلم تاپیکتون رو ذخیره کرده بودم پیگیر باشم الان خیلی اتفاقی بازش کردم دیدم بلـــــــــــــ ...

سلام گلم پروفایل شمارویادمه قبلا حرف زده بودیم

دیدی خداچه پاداش قشنگی بهمون داده😍

پدرمونودراورده ولی خیلی خوشحالم که دارمش🥲

خاله دخترم بزرگ شده داره ۴ماهش میشه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام گلم پروفایل شمارویادمه قبلا حرف زده بودیمدیدی خداچه پاداش قشنگی بهمون داده😍پدرمونودراورده ولی ...

هزار ماشاالله عزیزدلم❤ 

خدا برات حفظش کنه و اولاد زیاد و سالم و سالم بهت بده انشالله 

سایه پدر و مادرش مستدام الهی ✨✨✨✨

❌لایک❌