2777
2789
عنوان

دخترقشنگم دنیااومد(مامان محمدشاهانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 154 پست
بمیرم برات 😭

خدا نکنه عزیزم.خدا بچه هاتونو براتون نگه داره🙏🏻

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر از اسم های دو اسمه بدم‌میاد یا محمد بزار یا شاهان خداوکیلی چه اسم زشتیه

بدت میاد که بدت میاد.تایپیک رو خوندی و اومدی نظر میدی یا همینطور چشمتو بستی و نظر میدی؟ بنده خدا فرشته عزیزشو از دست داده تو گیر اسمشی؟ اینقدر بی درک؟

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
بدت میاد که بدت میاد.تایپیک رو خوندی و اومدی نظر میدی یا همینطور چشمتو بستی و نظر میدی؟ بنده خدا فرش ...

😳من چی میگم شما چی میگی مگه من عامل از دست دادن بچه اش بودم که الان غصه بخورم بچه اش زنده میشه؟

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
چقدر از اسم های دو اسمه بدم‌میاد یا محمد بزار یا شاهان خداوکیلی چه اسم زشتیه

دیرگفتی عزیزم زودمیگفتی به حرف شماگوش میکردم،به نظرم نه محمدزشته نه شاهان شایددلیل خاصی داشته باشه اسمی که گذاشتم

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام حالتون چطوره؟موژان خانم خوبه ؟🥹

سلام عزیزم الهی شکر خوبیم به خوبیت،خداروشکرخوبه خاله جون

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزم الهی شکر خوبیم به خوبیت،خداروشکرخوبه خاله جون

سلام عزیزم 

خوبی؟ بابچه داری چ میکنی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سلام عزیزم خوبی؟ بابچه داری چ میکنی؟

سلام گلم خوبم فدات،عالییییی خوش میگذره😍دخترم دوماه شده انقددخترخوبیه انقدماه نفسمه یادم نیست قبل موژان چجوری زندگی میکردم خیلی خوبه که دارمش🥺

سلام گلم خوبم فدات،عالییییی خوش میگذره😍دخترم دوماه شده انقددخترخوبیه انقدماه نفسمه یادم نیست قبل مو ...

خداروشکر عزیزم🥰🥰خداروهزاران بار شکر 

آرامشتون ابدی و از چشم بد دور باشید❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سلام گلم خوبم فدات،عالییییی خوش میگذره😍دخترم دوماه شده انقددخترخوبیه انقدماه نفسمه یادم نیست قبل مو ...

سلام عزیزم.خوبی؟موژان گلم خوبه؟ میشه یه مشاوره بهم بدی؟ بعد از محمدشاهان دلت نمیخواست بچه بعدی پسر باشه؟ یعنی الان موژان عزیز اینقدر دلتو غرق نور کرده که حسرت پسر نداشته باشی؟ میترسم از اینکه نتونم با جنسیت بعدی کنار بیام😞 الان هلاک بچه هستما و هرچی باشه به وجودش نیاز دارم اما چون بیشتر از یکی نمیتونم بیارم میترسم حسرت پسرم همیشه توی دلم بمونه. یه کم برام از حال و هوای دخترداری بگو♥

سلام عزیزم.خوبی؟موژان گلم خوبه؟ میشه یه مشاوره بهم بدی؟ بعد از محمدشاهان دلت نمیخواست بچه بعدی پسر ب ...

سلام عزیزم خوبم فدات موژان هم خوبه گلم الهی شکر

راستش من ازاول دختردوست داشتم وقتی هم محمدشاهانوبارداربودم اولین خریدی که کردم جوراب دخترونه بودبرااین بارداری هم بازدعامیکردم اول سالم باشه بعددخترباشه،الانم انقددنیای دخترونه ی موژان رو دوست دارم راستش اصلاحتی به ذهنم خطورنکرده که کاش پسربوددنیای دخترایه جوردیگه قشنگه صدالبته اگرپسرهم بودبازمادرانه دوستش داشتم باورکن برام فرق نمیکنه دوتاش رو داشتم دوست داشتنش یه نوعه مال دخترایکم لوس تر،ان شاالله هرچی خداصلاح میدونه بهت بده شایددختردارشدی دیدی نه واقعا قشنگه حسرت هیچی به دلت نمیمونه