بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا هفته پیش که هنوز یک ماهش نشده بود خیلی اذیت میشدم.همهش گریه و دل درد. اولا هنوز معنی گریه هاشو نمیدونستم. به سبک زندگی جدیدم عادت نداشتم. در کل خیلی سخت بود. از اول این هفته که یک ماهش شد همه چی عوض شده خیلی بهتره. اصلا دل درد نمیشه.
من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن ...
عادیه عزیزم. منم تو یه ماه گذشته واسه زردی و بی قراریاش بردمش دکتر. کار خوبی کردی. به هرحال بازم با دارو میشه تا حدی دل درداشون رو کنترل کرد ولی نگران نباش من یه ماهش شد سختی نگهداریش خیلی کمتر شد.
دارویی چیزی دادی واسه دلدردش؟ زردی نداشت؟ شیر بالا نمیاره؟
دارو هم کولیکز میدادم هم گل گریپ هم دایمتیکون. همهشون به بچهم میساختن دل درداشو بهتر میکردن.زردی یکم داشت گذاشتیمش ۲۴ ساعت زیر دستگاه خوب شد. شیر بالا آوردنشم که طبیعیه. ماشاالله خیلی شکموئه یکمشو پس میاره.
عزیزممم خیلی زود این روزا میگذره و برات حسرت میشه. با بزرگتر شدنشون مشکلاتشونم بزرگتر میشن. همه پدر و مادرا آرزو میکنن بچه هاشون برگردن به نوزادی. از این روزاش لذت ببر. از بغل کردنش از بوی تنش از لطافت دست و پاهاش از معصومیتش. من بچه اولمه ولی میدونم یه روزی دلم واسه همین سختیا تنگ میشه.