2777
2789

من که هرگز حاضر نیستم چنین کاری با دخترم کنم

فولیکول های مو تو دوران جنینی تشکیل میشن و کچل کردن هیچ ربطی به ضخامت و رشد مو نداره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

هیچ تاثیری نداره فقط یه دست میشه همین

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم ۸ماهه است خیلی بلندبود موهاش همش میکشید.  الان ۲هفته است کچلش کردم دراومده یکم ضخمیم ترشده. ازموهای اولش به ژن ربط داره موهای خودم پره شوهرمم معمولیه دخترمم به خودم رفته. موهام زود بلند میشه موهای دخترمم خیلی زود داره بلندمیشه

۲هفته است کچلش کردم

ماشاالله خوبه موهاش. دختر منم همینطوریه.همین اندازه کوتاه. اما خیلی دیر رشد میکنه.موهای من ضخیم و پر پشت هست. موهای باباش معمولی تر و کمی کم پشت. اما خب دخترم دیگه رکورد زده😂

ماشاالله خوبه موهاش. دختر منم همینطوریه.همین اندازه کوتاه. اما خیلی دیر رشد میکنه.موهای من ضخیم و پر ...

این عکس ۲هفتع است رشد کرده یعنی باتیغ زدم سفید بود موهاشم بدنیا اومد بلندباد حتی میشد ببندم باکش

این عکس ۲هفتع است رشد کرده یعنی باتیغ زدم سفید بود موهاشم بدنیا اومد بلندباد حتی میشد ببندم باکش

دخترم بدنیا اومد موهاش پر بود. همه ش ریخت. چهار، پنج ماهی موی جدید کم کم شروع شد و الان هنوز کامل نشده.جلوی موهاش ک خیلی کمتره 

دخترم بدنیا اومد موهاش پر بود. همه ش ریخت. چهار، پنج ماهی موی جدید کم کم شروع شد و الان هنوز کامل نش ...

روغن کرچک طب سنتی میگه هم پرمیشه.  گرمی سربچه رومیگیره زود دندون. درمیاره من ۵یا۶بار زدم کرچک براش سرش خیلی داغ میشه دندوناش جونه زده 

روغن کرچک طب سنتی میگه هم پرمیشه. گرمی سربچه رومیگیره زود دندون. درمیاره من ۵یا۶بار زدم کرچک براش س ...

چ جالب. اره. اتفاقا یکماه پیش دندون های پایینی در اومده. و بالایی ها هنوز در نیومده

2810