2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 14109 بازدید | 222 پست
فقط برای شفای پسرم وهمه بچه ها دعا کن ممنون از محبتتالان همه چی برام گذشته میگم ولش کن فقط بچم خوب ب ...

ان‌شاءالله خدا به حق این ایام شفا بده

ان‌شاءالله شما هم سلامت در کنارش باشید❤️

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کمش کن و سعی کن ازش بگیری کلاس ورزشی بفرست یکم تخلیه شه گوشی بیشتر عصبیش میکنه

فوتبال بردم دوترم مسخرش کردن جوابش کردن مهارت های تعادلی وحرکتی ضعیفه دستاش ضعیفه نمیتونه 

پر حرفی می‌کنه 

کاراته گذاشتم گفتن گبجه 

آمادگی جسمانی رفت گفتن نیا 

زبان گذاشتم گفتن سر کلاس بحث کردهاردو می‌ره مسخره بازی در میاره با این که بهش گفتم داروش رو خورده 

مهد میذاشتم میگفتن زود بیا ببر نمیشینه 

سر کلاس بچه ها باهاش دوست نمیشن چون گیر میده لج می‌کنه 

تو فوتبال چن بار ریختن سرش زدنش بازیش نمی‌دن 

تخلیه کجا بود مغزش مشکل داره نمیتونه درست فکر کنه رفتار کنه 

سخته عزیزم میدونم،،بچه معلول که نه ولی یکی از نزدیکام بچه ش اتیسمه و خیلی اونم اذیت میشه بیچاره و هم ...

اتیسم یعنی چی

میگن میگذره. ولی تا میگذره درد هم کمی نیست💔😅

هیچی عزیزم.کسی مقصر نیست چرا مقصر باشی؟جهش اتفاق افتاده حالا ب هردلیلی ۹۰درصد جهش های ژنتیکی هنوز عل ...

نمیدونم سندروم لی چی هست فقط دکترش گفته میتوکوندریال داره و خیلی لکه رو مغزشه که اینجور آسیب دیده

فوتبال بردم دوترم مسخرش کردن جوابش کردن مهارت های تعادلی وحرکتی ضعیفه دستاش ضعیفه نمیتونه پر حرفی می ...

هیچ چیزی نمیتونم بگم ک آرومت کنه فقط دعا میکنم برای شما و پسر گلت و برای بقیه مادرایی ک با وجود این بچه های عزیزشون دارن میجنگن همیشه به یادتون هستم  الهی یه روز تو همین تاپییک بیاین از حال خوبتون بگیین الهی آمین

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
فوتبال بردم دوترم مسخرش کردن جوابش کردن مهارت های تعادلی وحرکتی ضعیفه دستاش ضعیفه نمیتونه پر حرفی می ...

شاید ورزش و تفریح گروهی براش مناسب نیست 

نمیشه آموزش خصوصی ببرید؟

نمی‌دونم چرا ولی حس می‌کنم حتما خوب میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

با بدا این کارو نمیکنه قبول داری!

سلام عزیزم

من خاهر دارم با معلولیت شدید ذهنی حرکتی

تورو جای مادرم میگذارم

فداکاریه تورو شاید هیییییچکس نبینه و هییییچ کس درک نکنه

امیدوارم همسرت پشت و پناه امن باشه برات

تو یه فرشته ای....خداوند بهت توان و صبوری بده .....خداوند ب دستای مهربونت ب چشمای پر از اشکت و ب قلب پر از درد و عشقت قدرت بده❤️

با تمام وجودم درک کردم چقدر سختی میکشید. منم دارم دیوانه میشم نه ساله که دارم پرستاری میکنم فرق من با شما اینه که بچم سالم بود بعد مریض شد ولی دیگه نمیتونم زجرشو ببینم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلام.خدا قوت به همگی.ایکاش از نوزادی میبردید مراکز نگهداری.الان که وابسته هستن اصلا نمیشه جایی گذاشت ...

سلام میشه بگید مشکل پسر من ژنتیکی هست یا نه چون اولش تا هشت سالگی معمولی بود بعد یهو تومور زد تو سرش الانم ریه و روده

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید