2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 13172 بازدید | 222 پست

مادران عزیز برای فرزند بعدی حتماااا آزمایشات رو انجام بدید.مشورت کنید.ریسک نکنید.

و خودتون رو محدود ب فرزندتون نکنید.از قرص آسنترا استفاده کنید ک حس خوب و بیخیالی بده ی جوری شرایط رو برای خودتون اوکی کنید.با کتاب خوندن فیلم دیدن دوری از افکار منفی

اصفهان زیباااا🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو حین بارداری سل فری انجام میشه.اطرافیان خیلی دور مهم نیست زیاد.نزدیک مهم ترهست.قبل بارداری برید مت ...

ممنون از لطفتون تشکر 

نزدیک هستن 😔

بقیه بچه های متولدشده شکرخدا سلامت هستن تواون خانواده 

اما خب یه ذهنیتی برام هست که فکرم رو مشغول میکنه 

ممنون از وقتی که گذاشتین 

دو تا تبلت سوزونده گوشی داره وهمه چی نه این بیماری هست ربطی نداره هورمون دوپامین تو مغز ترشح نمیشه ن ...

به نظرم کمش کن و سعی کن ازش بگیری کلاس ورزشی بفرست یکم تخلیه شه گوشی بیشتر عصبیش میکنه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خانومی ک بیماری میتوکندریال دارید عزیزم این بیماری ارث مادری هست و ربطی به پدر نداره یعنی ربطی ب پسر ...

واقعا یعنی به خاطر ازدواجمون نبوده و مقصر من بودم پس باید چی کار کنم 

قربون دعای قشنگت کاش پیشم بودی بعلت میکردم و زار میزدم

عزیزم منم عمیقا دلم خواست پیشت بودم و بغلت میکردم🫂

خودم مادرم، فقط باید مادر باشی تا بفهمی این غم ینی چی💔

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

💔 من نمی‌دونم چی بگم اما خیلی سرنوشت دردناکی بود کاش می‌توانستم کمکی بکنم

فقط برای شفای پسرم وهمه بچه ها دعا کن 

ممنون از محبتت

الان همه چی برام گذشته میگم ولش کن فقط بچم خوب بشه برای خودش حتی اگه خدا بخواد منو ببره اینو خوب کنه

فقط میتونم بگم خدا به دلتون آرامش و صبر بده.  اصلا نمیشه درد و رنج شما رو توصیف و درک کرد. من از اینجا و پشت گوشی از شنیدن غم و غصه‌های شما واقعا ناراحت شدم خدا بهتون کمک کنه 

نه هیچکی درکم نمیکنه

به خدا بگو حرفاتو خودش بچه داده بهت خودش از حالت خبر داره به اون بگی مطمئنی ک واقعا درک شدی حل مشکل هم با خودش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
واقعا یعنی به خاطر ازدواجمون نبوده و مقصر من بودم پس باید چی کار کنم

هیچی عزیزم.کسی مقصر نیست چرا مقصر باشی؟جهش اتفاق افتاده حالا ب هردلیلی ۹۰درصد جهش های ژنتیکی هنوز علتی براشون پیدا نشده.سندروم لی داره؟برای فرزند بعدی برو متخصص ژنتیک .و خیلی جدی و سخت بگیر.

اصفهان زیباااا🌱