2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 13175 بازدید | 222 پست
کاملا سنتی.مقل اینکه ب ی بچه بگی میخوای کیک بخرم اونم بگه اره چراچون بچس هیچ درک وفهمی ازهیچ نداره آ ...

امان از جهل بعضی پدرو مادرها

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیش فعالی آخه آجر به چه کارم میاد شما لطف داری دعا می‌کنی مهربونم ولی واقعا سخته شاید به جایی برسیم ...

بیش فعالی حتما تو بزرگسالی درست میشه عزیزم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
دور از جونت عزیزم. برای تسکین قلبت چیزی ندارم بگم. واقعا آدم نمیدونه به یه مادری که قراره همه عمر زج ...

ممنون دکترش بهم قول داده راه میره کاردرمان میگه میره ولی چندسال طول می‌کشه برا بچم دعا کنید راه بره از خدا دیگه هیچی نمیخوام فقط ناامیدممممممم

ممنون دکترش بهم قول داده راه میره کاردرمان میگه میره ولی چندسال طول می‌کشه برا بچم دعا کنید راه بره ...

انشاءلله راه میره به زودی انشاءلله

سلام.خدا قوت به همگی.ایکاش از نوزادی میبردید مراکز نگهداری.الان که وابسته هستن اصلا نمیشه جایی گذاشت ...

شما که این کاره هستید من امید به بچه بعدی داشته باشم یا کلا بیخیال بچه بشم

اکس کارپین و سدبم والپرات و اون قرصی که گفتم اسمشو نمیدونم مال تشنج هست باید بخوره وگرنه تشنج میکنه. ...

آها برای این بوده پس 

آره ولی برای من کلونیدین ارومس می‌کنه ریتالین برای تمرکز 

الان خیلی مسخره بازی و لجبازی داره 

ای بابا از کاراش ودردام نگم خودتون میدونید دیگه

ازمایش ژنتیکی هست که همه بیماری های ژنتیکی رو نشون بده ؟

نه عزیزم.ولی با سل فری حداقل یک تعداد بیماری ها ک شیوع بالاتری دارن مشخص میشه.طبق سابقه خانوادگی افراد مثلا شما برادرت ی مشکل بیوشیمیایی داره و مشکل ذهنی داره)بعنوان مثال دورازجون )شما ب متخصص ژنتیک ک مراجعه کنید اون کرومزوم مربوطه جنین رو که ژن این بیماری رو داره توالی یابی میگنن ک ببین ایا فرزند شماهم این مشکل رو داره یا نه

اصفهان زیباااا🌱

سلام به همه شماعزیزان خواهرای گلم

خداوندبسته به ظرفیت انسان اوناامتحان میکنه پس وقتی یه مشکلی جلوپاتون میزاره قطعامیدونه که سربلندازش بیرون میاین پس چه بهترکه ازعزیزاتون باجونودل مراقبت کنین وکفرنگین میفهممتون که چقدرسخته اماشماقدرتمندین الهی به حق بی بی3ساله بچه هاتون شماپیداکنن

برای من وزندگیم خیلی دعاکنین که خیلی دلشکسته ام

نمی‌دونم فکر نمیکنم مدلش شاید عوض بشه تا اون موقع که من چجور طاقت بیارم همش نگران اینک سربازی معاف ا ...

بیش فعالی درست میشه عموی من بیش فعال بوده مثلا چوب میکرده تو بخاری مینداخته رو فرش رو لبه دیوار حیاط راه میرفته و اون موقع ها دارو نمیدادن بزرگ شد از همه آروم تر و بهتر شد

نه عزیزم.ولی با سل فری حداقل یک تعداد بیماری ها ک شیوع بالاتری دارن مشخص میشه.طبق سابقه خانوادگی افر ...

ببخشید این ازمایش قبل بارداری انجام میشه یا درحین بارداری؟؟

من متاسفانه یه ترس دوری در ذهنم دارم بخاطر اطرافیانی ک هستن اما خب رومم نمیشه ازشون بپرسم به چه علت اینطور شدن و اصلا مشکل اصلی چیه 

خودشون هم واضح نمیگن اما خب معلولیت ذهنی مشخصه  اما به چه صورته و چیه و چه اسمی داره نمیدونم 

قبل بارداری میشه تحت نظر بود برای این موارد ؟ آزمایشاتی هست..؟