2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست

برادر شوهرم یه دختر معلول داره، همسرش طلاق گرفت بچه رو گذاشت مهریه رو گرفت کلا رفت کنار، برادر شوهرم به خاطر دخترش ازدواج نمیکنه وتمام وقتشو گذاشته برای دخترش، ولی خوب جای خالی مادرش کاملاً معلومه😔

ببخش میپرسم زایمانت طبیعی بود اکسیژن نرسید؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم ۸ سالشه اوتیسم.حرف نمیزنه خیلی بیقرار و کلافه اس.خلاصه تعطیله.هزاربار خاستم از زندگی فرار کن ...

اوایسم خیلی فرق داده دخترمن حتی نمیشینه حرف نمیزنه بزرگ شده عوض اینکه مدرسه بره ....میدونی آدم خودشم داغون میشه 

خو این بنده خدا بازم بچه میخاد شوهرش راضی نمیشه.دوسنداره تا آخر عمر با یه بچه مریض بسوزه.شاید دوباره ...

بعد تکلیف بچه چی میشه 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

اوایسم خیلی فرق داده دخترمن حتی نمیشینه حرف نمیزنه بزرگ شده عوض اینکه مدرسه بره ....میدونی آدم خودشم ...

میفهممت.ولی کاش پسر منم راه نمی‌رفت.یعنی اینقد اوتیسم شدید هست هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد بعضی وقتا میگم کلش پاهایم فلج بود اینقد خسارت بهمون وارد نمی‌کرد.

فقط من میتونم تو دلت چه خبره خودم الان یک ساعته که به حال دختر معلولم گریه میکنم کارم گریس بمیرم برا ...

خدانکنه سلامت باشی ولی خیلی سخته چاره ای نیست درمان نداره بخداتاالان تو دکتربودیم آخرش ی دکتربرگشت گفت بزار تواتاق بزاربمیره هیچوقت هرفش یادم نمیره همونجا بچه روبرداشتم و رفتم بیرون دکترهم دکترای قدیم ی دلی میسوزوندن حداقل امید میدادن نه اینکه تودل ادموخالی کنن .

میفهممت.ولی کاش پسر منم راه نمی‌رفت.یعنی اینقد اوتیسم شدید هست هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد بعضی وقتا م ...

چه خسارتی وارد میکنه عزیزم؟ مدرسه میره؟

برادر من 8سالشه سندرم داونه 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
بعد تکلیف بچه چی میشه

میره پیش ولی قانونی خودش یعنی باباش.اگه باباش عقل داسته لاشه میتونه هم زنشو نگه داره هم بچه سالم داشته باشه.این زن گناه نکرده که کل زندگیش با بچه معلول بگذره.من خودم بچه معلول دارم و کاملا درکش میکنم

خدانکنه سلامت باشی ولی خیلی سخته چاره ای نیست درمان نداره بخداتاالان تو دکتربودیم آخرش ی دکتربرگشت گ ...

اون دکتر نبوده، یه آدم احمق که فقط مدرک داره، انسانیت این روزا چقدر نایاب شده

میره پیش ولی قانونی خودش یعنی باباش.اگه باباش عقل داسته لاشه میتونه هم زنشو نگه داره هم بچه سالم داش ...

انشالله ک مشکلتون حل شه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲