2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میفهمم که خیلی سخته ولی دیگه شده کاری نمیشه کرد سعی کن براش روزی چند ساعت پرستار بگیری اون چند ساعت بری به خودت برسی تو این دنیا خدا به شیوه های زیادی آدما رو رنج میده رنج شمام این بوده که میدونم واقعا یکی از سختتریناش هست منتها همه زجر و سختی دارن خودت تنها نیستی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چه خسارتی وارد میکنه عزیزم؟ مدرسه میره؟برادر من 8سالشه سندرم داونه

نه مدرسه نمیره تکلم نداره.مدام وسیله میشکنه.یک لحظه ازش غافل بشیم یه وسیله رو میکوبه تو سرمون.همین دیروز قاشق و سر سفره پرت کرد سمت صورت من نزدیک بود چشام در بیاد.اینقد سر سفره گریه کردم.هیج جا باهاش نمیره رفت.دیوونه میکنه همه رو

نه مدرسه نمیره تکلم نداره.مدام وسیله میشکنه.یک لحظه ازش غافل بشیم یه وسیله رو میکوبه تو سرمون.همین د ...

پیش روانپزشک ببرش شاید با دارو آرومتر شد 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
اگه جدا بشی یعنی کوچولو رو میخوای بدی به باباش؟

میدونه چیه من هرروز هرشب کارم گریس نمیتونم کناربیام بخدا شاید باورت نشه ولی کل بدنم دردمیکنه شبا میدونی چرا چون شبانه راباید سرپاباشم ی دخترخیلی  تمیز وب تغذیشم و ورزش کاردرمانی اینا خیلی میرسم کلی از جواب نگرفتنام خسته شدم و دوست دارم حداقل کسی ک کنارمه حداقل خیلی پشتم باشه حرفای بقیه رو نمیتونم تحمل کنم که همش بگن شانسته دیگه اینم شانس توعه ک بچت اینجوریه .

توسری مسائل حداقل باهم کناربیاییم ک نمیتونیم .

اینجوری من نه ازبچه شانس آوردم ن ازهمسر چجوری تحمل کنم!

خیلی دارو میخوره.روزی ۱۸ تا قرص میخوره تا یه کم آروم بشه و بخابه

خدا بهت صبر بده برادر منم خدا بعد سالها به مادرم ناخواسته یه پسر داد که اینجور شد همین یکی برادرو دارم خدا به هممون آرامش بده 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
میفهممت.ولی کاش پسر منم راه نمی‌رفت.یعنی اینقد اوتیسم شدید هست هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد بعضی وقتا م ...

عزیزم بچه ات کوچولوبود تو۱۸ ماهگی اینا رفتارش چطوربود

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم بچه ات کوچولوبود تو۱۸ ماهگی اینا رفتارش چطوربود

اوکی بود.ولی ما شک بردیم چرا هیچ آوا و اصواتی نداره و باید حداقل مامان بابا بگه ولی نمی‌گفت.دیگه کم کم به مشکلش پی بردیم از ۴ سالگی بیش فعالیش شروع شد و تا الان دهنمون سرویسه