2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26218 بازدید | 5678 پست
خا برن تاپیک واس مهگل زدم لایک کنن 😩لایک نکنن شیرم حلالتون نمیکنم به همون ابوالفضل قسم

شیر گفتی 

هوس شیر کردم الان کی جوابگوعه 🤌😄

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

نی می تونی نفلینت نمیگیله😆😆😆😝😝😝

من نفلینم بیشتل از دوعا میگیله 😂🤌طلف خوشک میچه 😄

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@niniyar_2 سلام عزیردلم خسته نباشید 💚💚💚💚ممنون لطف کردید از دوتا دوستام تگ یکیشون درست شده ولی ا ...

سلام.عزیزم به بخش فنی اطلاع میدم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
صحیح ،😁 ععععع نپرسیدم ،😢😅بیا بقلم بوچت تنم ❤️💋💋💋💋💋💋 خواهر گلی منی ، فدات بشم منی ، آجی خودم ...

الان دیگه دیررررره😩بغض تو گلوم گیره 🥺

دیگه چیکار کنم یدونه لیلا بیشتر مگه داریم 🤌😂

خوبم خداروشکر 

زندگی فعلا رو روال میچرخه 

خودت چطوری قلب جانم 

همچی اوکی هست؟؟

بدخواه مدخواه داری رو من حساب کن 

جنگی میام براشا 🫡

سلام.عزیزم به بخش فنی اطلاع میدم

دستتون درد نکنه تنتون سالم 💚❤️

سلام سلام به دلیل گفتن حرف حق اون کاربریم فعلا تعلیق است 😅😅😅 دو هفته با این میام @اتوبان @دختران ...

سلام قلب 

ایششششش تف بهشون 

کمتر حق بگو خواهر چشت زدن 🤌🥺

عیبی نداره .

ولی تسلیم نمیشی 

ستودنیه 😅❤️💚

هیچی تاپیک در مورد قطعی برق و تعطیلات بود یه چیز گفتم تعلیق شدم 😅😅مهم نیست عوضش دلم خنک شد 😂

خوبشون کردی 

منم کاربری دوم داشتم 

حق مینواختم 🤌😅

سلام عشششقمممنونم ازت کادو تولدم 😂😋

جووون بخواه 

ننه هرچی بگی رو چششمم مگه ننه مجازی چندتا داریم 💚❤️🥺😍🥳🤎💜🧡🩷🩵

سلام قلب ایششششش تف بهشون کمتر حق بگو خواهر چشت زدن 🤌🥺عیبی نداره .ولی تسلیم نمیشی ستودنیه 😅❤️💚

سلام عسلم 

😂😂😂😂😂😂چشم رو خوب اومدی 

تسلیم هرگز 😅😅😅 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ننه چوطولی؟ کیک تفلدت وخولدی؟ کادو چی گرفدی؟

سلام به روی ماااهت

قربون شما، خداروشکر خوبم خودت چطوری؟؟

نه بانو روز تولدم درگیر جهاز برون خواهرم بودیم

لابلای قابلمه هاش بودم داشتم میچیدم، مامانم گفت عه راستی امروز

تولدته؟؟؟😂💔